Naime problem je kad pokrenem crysis u visti 64 sa ati driverima 8.4 da odmah u izborniku stane slika i moram reset komp, sa 8.2 mogu igrati jedno pola sata, a 8.3 i 8.1 ne zeli uopće instalirati. Grafa je peak 3870. U loadu je temp 60 tako da nije to. Bilo kakva pomoć?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi instaliral patch 1.1 ili 1.2 ili nijednog?
Ja kad sam instaliral patch 1.2 onda mi je dosel u izbornik i kad sam stisnul na bilo koji save malo kao da je msilslil i dalje nis!!!
To je rasbjesnilo pa sam ga deinstaliral!
Mozda je i tebi u patchu problem.
Instalirao sam 1.1, 1.2, 1.2.1 - mislim da su to svi.
Mislim da ovaj put nije problem u Visti.
Ne znam više što je, ludim. Kad sam stavio 8.2 i resetirao komp, postavke sam stavio na very high (u igri) u CCC su balanced. Igra je radila jedno dva sata i tad sam prestao igrati, sutra dan je radila samo pola sata i samo stala i tako svaki put. Kad stavim 8.4 odmah blokira još u izborniku.
Da li je netko imao problema sa Vistom 64 i 8.4 ati driverima?
Da li imaju nekakvi drugi driveri (omega nema vista 64 drivere) ?
Imam vistu x64 i presao sam crysis prije par mjeseci. Ne znam koja je tad bila verzija catalysta (vjerovatno 8.1) ali crysis se nije srusio nikako za vrijeme igranja. Patcho sam na 1.1 verziju (tad je bila najnovija) i opet je radilo. Jel se rusi u drugim igrama? 3dmarku? U necem sto optereti karticu? Kakvo ti je napajanje?
Problem je ili s grafičkom ili procesorom jer to nije normalno ponašanje. Ja sam Crysis na Visti 64 bez problema palio od izlaska (8.1-8.4/1.0-1.1-1.2).
Probaj s Omega driverima... Mocan set drivera za ATI... Ako neradi onda pokusaj uzeti graf. od prijatelja i testiraj dali je do nje... Jesi li radio OC na kompu (osobito mem.) to ti mozda pravi probleme... Neznam koja ti je konf. ali po graf. i OS-u rekao bi da je dovoljno jako za crysis...
PS. Jesi li instalirao SP1 za Vistu. Zna praviti probleme ako nadogradis OS. Ako nista nepomogne pokusaj clean instal i nakon drivera instaliraj SP1.
Valjda sam pomogao... Sretno...
Vista 64 bez SP1
5000+ BE
4 gb ddr2
peak 3870 512 ddr4
ALiveNF6G-DVI asrock
POWORK 600W
Hitachi 160 GB SATA
Vista 64
Ništa OC, temp su ok...
probati cu ponovo sa xp x64 sa 8.4 driverima ali mi je čudno što ne radi na Visti normalno....
Omega nema (koliko ja znam) drivere za Vistu 64.