znači vrag mi ni da mira pa san si snimia onaj crystaldiskmark i bez pitanja naravno snimia mi se i TuneUp i instalirao i sve, to još nisam doživia da se tako neprimjetno ne skine nego instalira još... sada dosadašnje moje iskustvo stim tuneup je bilo da samo mi umjesto ubrza komp ga usori, makar tada sa imao i stare kompe, sada je novi kupljen prije 2 dana, i išao sam da to pobrišem i dođe mi ovo (slika u prilogu) sada šta bi mu to točno značilo jer možda kada i poželim ga instalirati pa neznam šta od ovog bi trebalo stisnuti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini Revo Uninstaler i pobriši to smeće. I drugi put cropaj sliku jer se ništ ne vidi.
Ako ti neće deinstalirati onda skini program Revo Uninstaller i s njim ga deinstaliraj.
http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html
A nisam baš ni pokušao, nezna šta stisnuti od ponuđenog a neželim da išta od toga ostane u kompu mi pa da zezne jer poslije je gotovo osim neznam za ovaj program, al možda ga nebi trebao ni instaliravati ili?
Nitko ti ne može reći kaj da stisneš jer se na slici ništa ne vidi. Deinstaliraj sve opcije tog programa ako ti ne treba, ne možeš pogriješiti.
Ma to ti on samo nabraja kaj sve budeš izgubil ako ga deinstaliraš, najobičnija navlakuša. Stisni "yes" i deinstaliraj ga.
u hebote, valjda ki je još jutro nisam ni skužia, ja sam mislia da treba kliknuti jedno od onog i odmah zatvorio, al evo opravdan je nick, nego zanimljivo je da kad mi se instalira su mi ponudili da ga kupim 40 dolara kad sam obrisa mi je otvoria link i dali su 40 posto popusta pa je bia 25 dolara haha