Problem oko AC_RunActiveContent.js

poruka: 7
|
čitano: 4.780
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz, kao što naslov govori, u zadnje vrijeme mi se počelo pojavljivati kad otvaram neke flash stranice, stranice sa videovima i tako to,pa mi piše da nemam - AC_RunActiveContent.js 

Pa jel mi možete objasniti gdje skinuti odgovarajući i kako ga naštimati da bi mi sve to opet valjalo ?

...hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem oko AC_RunActiveContent.js

...refresh...

...nitko ne odg, ako itko može, puno bi mi pomogao...hvala unaprijed...

17 godina
neaktivan

koliko sam ja upoznat, to je javascript file koji je potreban da bi se izvrsavali 'embed' flash sadrzaji na nekoj stranici. taj file includa netko tko je radio tu stranicu da bi mu ona mogla raditi kako treba, tako da ne vidim kakve bi ti trebao imati veze sa tom greskom koja se pojavljuje jer ti si samo posjetitelj. jel ti se to javlja na svim stranicama koje imaju flash sadrzaje ili samo na nekim odredjenim? i koji browser koristis? ako ti je iskljuceno koristenje javascripta i/ili koristis Internet Explorer pa ti nije omogucena ona opcija Run Active Content onda bi mogao imati problema, pa provjeri te postavke....

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 3:08 (kooboora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako, koristim Google chrome, i do prije tjedan dana mi je bilo sve ok (sve savršeno)...a od tada kad idem na neke stranice koje sadrže videove, pa mi se pojavi to da nemam taj dio ukljuen ili što god (ali ne na svim baš stranicama sa videovima), i onda mi se na takvim stranicama umjesto ikonica videova i toga, pojavljuej onak kao pokvaren/prepolovljen dokument (ono kao da neće učitat sliku tog videa,video i to-ti manji problemčići)...pa me zanima dali se to može nekak ispravit,poboljšat nazad da radi normalno kao prije ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Refresh...

...ajmo ljudi, treba mi odgovora...help !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa jesi probao pogledati javascript postavke svog browsera? ili reinstaliraj browser koji koristis pa vidi ima li promjene....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem oko AC_RunActiveContent.js

a gdje se to gleda, ja koristim Chroome...evo sad kad otvaram tak nešt (kao realplayer), pa mi neće ništa da otvara, i piše sljedeće:

One or more ActiveX controls could not be displayed because either:

- Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page, or

- You have blocked a publisher of one of the controls

as a result. the page may not display correctly.

...pa kkao to srediti, osim na browseru, a znam da nisam nigdje blokirao to, ili tak što...ako može bilo kakva pomoć, da nemam više problema sa videovima i to !!!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice