Priprema slika za web

poruka: 16
|
čitano: 3.241
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Priprema slika za web

Ajd mi, molim vas, predlozite sto kvalitetniji program za obradu slika, tocnije, za pripremu za web.

Neke slike koje sam slikao sa digitalcem na max rezi sad zelim smanjiti (visina i sirina) a da ne gubim (previse) na kvaliteti i stavim na web.

Fala!

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Priprema slika za web
17 godina
Priprema slika za web

photoshop

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina

Eeee, vidis, gimp-a se nisam sjetio...

Bas cu probati! Tnx!

TrustNo1
17 godina
neaktivan

no problem. zanimljivo kako se ljudi sjete samo komercijalnih programa... Bogataš

17 godina
neaktivan
Priprema slika za web

Paint.NET - brz, jednostavan, nešta između photoshopa i običnog painta :)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
r420r kaže...

no problem. zanimljivo kako se ljudi sjete samo komercijalnih programa... Bogataš

a cuj, ali moras priznati da je najbolji Cool
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

@ Aki

daleko je najbolji... ako imas para za njega (ili koristis piratsku verziju Šutim). ali danas postoji dosta besplatnih programa koji su jako kvalitetni i u nekim segmentima se mogu bez problema mjerit sa nekim komercijalnim programima. za 90% posto korisnika oni su vise nego dovoljni.

17 godina
Priprema slika za web

Evo, probao sam preko Gimp-a i uspio sam napraviti sto sam htio!

Smijeh

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Priprema slika za web

GIMP + dodatak "Save for Web".

Probaj Linux! > linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
r420r kaže...

@ Aki

daleko je najbolji... ako imas para za njega (ili koristis piratsku verziju Šutim). ali danas postoji dosta besplatnih programa koji su jako kvalitetni i u nekim segmentima se mogu bez problema mjerit sa nekim komercijalnim programima. za 90% posto korisnika oni su vise nego dovoljni.

slazem se
17 godina
Black Knight kaže...

Paint.NET - brz, jednostavan, nešta između photoshopa i običnog painta :)

Ja koristim Paint.NET, a imam i photoshop,
ali za nesto jednostavno uvijek uzmem Paint.NET jer je daleko brzi i jednostavan za obradu!

16 godina
neaktivan
Priprema slika za web

photoshop a uz njega i Jasc Paint Shop Pro 9(preko ovog programa maknes sve fleke sa lica na brz i jednostavan nacin ono imas ramova raznih stvari zanimljiv je pa probajte)Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Priprema slika za web

Ja sam to sve riješavao u Dreamwaver-u

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Photoshop,pa jos malo skines plug-in-ova i mozes cuda raditi. Od ikona, gif-ova, animacija, sliki naravno sto hoces, izrezati sliku na linkove da se lijepo animira... A Dreamviewer koristi za samo uredivanje izgleda cijele web-stranice. Div, tables, html, css...what-ever

Znao sam da to nisam trebao reci!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2008 8:12 (Smooth Operator).
17 godina
Smooth Operator kaže...

Photoshop,pa jos malo skines plug-in-ova i mozes cuda raditi. Od ikona, gif-ova, animacija, sliki naravno sto hoces, izrezati sliku na linkove da se lijepo animira... A Dreamviewer koristi za samo uredivanje izgleda cijele web-stranice. Div, tables, html, css...what-ever

Da, a  ta dva programa koštaju koliko tisuća kuna ???
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice