Znaci imam dosta ventilatora koji mi preko noci ne trebaju pa ih je zgodno nekako utišat. Da budem precizan 3 komada. Jedan sam spojia preko prekidaca a druga 2 + cpu fan kontroliram softwareski.Speedfan je bia idealan jer dopušta potpuno gašenje ali ima konflikt sa dellom u2311h (locka ga) pa sam ga bia prislijen obrisat. AMD overdrive dopušta poprilično nisko spuštanje ali nema kontrolu za cpu vent :/ pa sad koristim asrock oc tuner koji mi ih ne dopusta spustit ispod 500 okretaja sta se još uvik čuje. Imate preporuke?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ak nista neskidas ili neradis nista preko noci stavis ga u hibrenaciju i pogase se ventilatori svi i ostane te ucitan winndows samo sto ti svetli lampica na pc i to je to ostalo sve kao da je izgasen i kad palis pali se pc za 1sek nemoras cekat kao kad ga ukljucjes :)
Speedfan je bia idealan jer dopušta potpuno gašenje ali ima konflikt sa dellom u2311h (locka ga) pa sam ga bia prislijen obrisat.
Sto ti nije jasno?
Pa ak nista neskidas ili neradis nista preko noci stavis ga u hibrenaciju i pogase se ventilatori svi i ostane te ucitan winndows samo sto ti svetli lampica na pc i to je to ostalo sve kao da je izgasen i kad palis pali se pc za 1sek nemoras cekat kao kad ga ukljucjes :)
Seeda torrente 24/7
Speedfan je bia idealan jer dopušta potpuno gašenje ali ima konflikt sa dellom u2311h (locka ga) pa sam ga bia prislijen obrisat.
Sto ti nije jasno?
3 rečenice teksta je njemu lijeno pročitat a hoće postat. Odma bi ban za ovo dava.
robimarko@gmail.com
robimarko@gmail.com
al to nije samo za grafu lol?
robimarko@gmail.com
instalira ga,nema nista vezano za system ventove,samo grafa.