Portforward problem

poruka: 2
|
čitano: 612
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Portforward problem

Pozdrav ljudi.. Imam jedan problem. Naime, želim sa nekoliko svojih drugova testati jedan mod za SAMP i naravno neću odma uplaćivati server u hostingu, nego prvo preko porta. I sad, sve sam stavio ovako (slika) .. i sad bi mojim drugovima, moja ip adresa+port trebalo biti ip servera ? npr. 89.146.144.83:7777 .. naravno, ukljucio sam "samp-server.exe" ..
Mojim drugovima server ne radi, pise "retriveing info" .. sta sam pogresno uradio u ovome i kako da drugacije napravim ??

slika: http://i.imgur.com/16KIXyE.png

-Ahmed-
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 0:14 (AhmedAga).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Portforward problem

Portforwarding ponekad zna bit zeznut. Koliko mi se čini postavke su ti u redu, no to ne znači da ti port mora raditi. U vatrozidu otvori navedenu aplikaciju i ukljuci i private i public, ili jos bolje iskljuci cijeli firewall i pokreni program sa postojecim routerovim postavkama. A kolege neka isto naprave (isključe firewall) i upisu tvoj ip i port. Pritom pazi da si im poslao pravi ip, jer se zna dinamicki mjenjat, i pazi da tvoja lokalni ip adresa uvjek bude prava, jer kada se gasi kompjutor moguce je da na se adresa promjeni (na slici je bila 192.168.1.3). I morao bi provjeriti da nije 7777 port vec na tvom kompjutoru rezerviran. Evo ti programa za to. Zapamti svaki puta kada promjenis neku od postavki na routeru izbrisi postavke programa i napravi ju ispocetka. 

Najvaznije ako bas zelis biti siguran dali si valjano postavio program da ga remote kompjutori mogu vidjeti koristi ovu stranicu, tako ces biti siguran da je kod tebe sve u redu, ako ping prolazi.

Sve te korake mozes vidjeti u mom starom

.

silents_)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice