E ovak..imam laptop kojem je stradala tipkovnica, ali koristim externu pa se da raditi..Problem je sledeći, naime na net mogu samo preko kabla, ali ne i bežično jer gumb za net ne radi pa me zanima da li se može kako preko control panela srediti da lovi bežični internet i ak može kako se to naštima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovak..imam laptop kojem je stradala tipkovnica, ali koristim externu pa se da raditi..Problem je sledeći, naime na net mogu samo preko kabla, ali ne i bežično jer gumb za net ne radi pa me zanima da li se može kako preko control panela srediti da lovi bežični internet i ak može kako se to naštima.
- Kako ovo podesiti ne znam, nemam ideje.
- Ali ako ti je stradala tipkovnica, pa otiđi na Ebay u kupi novu za svoj laptop, nije to tako skupo.
- Fino zamjeniš i ne moraš se zaje.. s ovom tipkovnicom sastrane.
Trebao bi moc ukljucit wireless u bios-u
Koji laptop imas? Marka, model?
Koji laptop imas? Marka, model?
HP g62
Probaj sa ovim iako nisi precizirao tocan model laptopa i ako ti ovo ne pomogne otidi na hp-ovu stranicu sa tocnim modelom i trazi program slican ovome.
E hvala ti, pomoglo je, ali mi nije jasno zast kad to instaliram ne pojave se tamo spiswak bežičnih mreža, već samoi kad počne deinstalirat i kod ugasim laptop i ponovno upalim nanovo moram tako uvije.