ima li tko Linux kao operativni sustav, pa ako nije problem da se spojim i vidim kakav je hvala
Pomoć forumašima preko Teamviewera
- poruka: 378
- |
- čitano: 144.211
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Skineš Ubuntu, Mint, Fedoru ili što već, spržiš na CD, bootaš i igraš se do mile volje. Nakon reseta nema tragova ničeg (osim ako se ne uloviš ikone "Install...").
Moze li mi netko objasniti git? Ili bilo koji drugi version control system da radi s dropbox-om. Hvala vam puno.
evo pomocu i ja ak bude trebalo.
specijalnost - driveri za windows 7!
specijalist za pronalazak drivera za vas komad hardvera i njegovo dovodenje u pogon!
Također se javljam za pomaganje.
Da pohvalim najbržeg stvarno mi je pomogao i sve mi je rješio puno hvala.
Ako kome treba pomoć..bilo kakva evo me :)
Uključio bih se i ja u ovu "dobrotvornu akciju".
Područje djelovanja:
*Windows 7 i Windows XP (razni problemi)
*Uklanjanje virusa, malware-a, spyware-a, etc.
*Pomoć oko uređivanja izgleda samih Windowsa, razni programi za to, ...
*Te razne ostale sitnice...
nadam se da ćete me uvrstiti. Pozdrav
Ne znam gdje da pisem al trebam pomoc oko bootanja s HDD-a i USB-a, trebal bi najjednostavniji program s kojim slozim da mogu bootat windowse s USB i HDD-a... Dajte bilo koji u kojem ste vi radili i koji je vama dobar , necu nekakve tipa to je dobro , super a ne znate kako radi jer ako zapnem da mogu nekoga pitat..
Najjednostavniji program koji sam ja koristio za bootanje preko USB-a je :
Windows 7 USB/DVD
Slozio sam si Winse u roku 45 minuta.
Vrlo jednostavan program.
HOW TO :
Prvo instalirate program na svoje racunalo.
Zatim :
1. Pokrenuti program.
2. Kliknite Beowse i pronađite svoju Windows 7 ISO datoteku.
3. Sada odaberite svoj USB device.
4. Potom u padajućem izborniku pronađete svoj USB na koji želite kopirati datoteke i kliknete na Begin copying.
Napomena :
Ja sam svoj USB prvo formatirao.
Sretno.
Ako zapnes negdje javi se na PM.
Javljam se za pomoc pri :
-Optimizaciji sustava
-Pronalazenje drivera za sve vrste hardwera
-Uredjivanje desktopa (rocketdock, i te seme)
Ako se sjetim jos cega javiti cu se.
Ne znam gdje da pisem al trebam pomoc oko bootanja s HDD-a i USB-a, trebal bi najjednostavniji program s kojim slozim da mogu bootat windowse s USB i HDD-a... Dajte bilo koji u kojem ste vi radili i koji je vama dobar , necu nekakve tipa to je dobro , super a ne znate kako radi jer ako zapnem da mogu nekoga pitat..
Ja ti koristim ovaj.
rambox mi se ljubazno ponudio, i vrlo rado prihvaćam pomoć (iza 16 h)
EDIT: covjek je 4 i po sata odvojio da mi pomogne-svaka cast
Evo i ja bi se ukljucio u vezi; uklanjanja virusa,malware,spyware ..... itd ,takoder mogu pomoc oko optimizacije Windowsa! Htio bi uci u ovu "dobrotvornu akciju" Hvala......
Trebam pomoć....u vezi headseta tj.da mi netko posloži postavke jer kako se meni čini postavke su složene da slušalice "glume" mikrofon wtf?Može netko dobra srca pomoć?Hvala!
Trebam pomoć....u vezi headseta tj.da mi netko posloži postavke jer kako se meni čini postavke su složene da slušalice "glume" mikrofon wtf?Može netko dobra srca pomoć?Hvala!
BUMP!
Jel meni netko može pomoći za izbrisat i instalirat nove drivere???? Neka mi se javi na privatne poruke(pls :))
Meni je APazinjan pomogao rijesiti problem sa Skypeom, ljubazno se ponudio i za manje od pola sata problem je bio solved. Jos jednom puno hvala navedenom forumašu.
BUMP!Molim pomoć...
Trebam pomoć....u vezi headseta tj.da mi netko posloži postavke jer kako se meni čini postavke su složene da slušalice "glume" mikrofon wtf?Može netko dobra srca pomoć?Hvala
Zahvaljujem se kolegi Gman,ali izgleda da je ovo gamad više razine.....sutra ćemo pokušat ponovo...na laptopu radi ko urica..ako ne proradi... cjepam na komade..
Nudim se za sljedeca podrucija:
Windows ,Virusi, Driver: Ciscenje virusa, razni problemi, driveri, odrzavanje..
Igre: Sve vezano za igre
Mrežni Problemi: Umrezavanja, razne internet konfiguracije, otvaranje portova, konfiguracija modema i wireless zastite i svi ostali sitni problemi
Browseri: Pomoc oko svih problema sa browserima, MSN, skype itd
Web Dizajn: Pomoc oko svih manjih problema
Software: Opci softwerski problemi, instalacija i pronalazenje programa te savjetovanje
Ostalo: Pitajte sto god vas muci, ako znam rijesenje pomoci cu :)
Dostupan sam vise manje uvijek dok sam online, a mozete mi i pisati na linija02@gmail.com
BTW
Taman sam krenuo otvorit ovu temu kad vidim vec postoji :(
Da li se vidi moj desktop na drugom računalu kada se spojim preko Teamviewera?
ne..
koristi malo osnovnu logiku
ne..
koristi malo osnovnu logiku
Ma znam da se ne vidi, ali sam želio provjerit.
BUMP!
Mogu ti pomoći,pošalji na PP,pa ti to složim
Pohvale za ideju, mogu i ja pripomoći oko programiranja (C,C++,Matlab) i matematike (osnovna, srednja, fax).
U kojem području?
Stvarno ovo je fenomalna ideja, pomoć preko TeamViewera. Samo naprijed pomozimo jedni drugima.
pozdrav , trebam pomoć oko logiranja na Games for windows live , ajmo majstori
Evo ja se javljam u linux distre(Ubuntu), programiranje(C i Python) i mrežne probleme(WLAN i portforward)...