PC nakon ciscenja

poruka: 11
|
čitano: 2.317
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PC nakon ciscenja

Lijep pozdrav,

Nakon sto sam ocistio kuciste malo te skinuo prasinu sa CPU ventilatora temperature su se smanjile,ali je PC poceo stekat u igrama koje su se prije vrtile bez problema.

Da li netko mozda zna do cega je to?

Tek sada vidim da je temperatura GPU-a prilikom surfanja 70C. Ali GPU nisam uopce dirao. Da li da izvadim GPU pa ponovo stavim ili? Hvala unaprijed 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 20:40 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PC nakon ciscenja

Možda ti se grafička pregrijava ugasi Pc i očisti grafičku kraticu. Nije ok da ti grafička radi na 70 prilikom surfanja.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Re: PC nakon ciscenja
trolljegeren kaže...

Lijep pozdrav,

Nakon sto sam ocistio kuciste malo te skinuo prasinu sa CPU ventilatora temperature su se smanjile,ali je PC poceo stekat u igrama koje su se prije vrtile bez problema.

Da li netko mozda zna do cega je to?

Tek sada vidim da je temperatura GPU-a prilikom surfanja 70C. Ali GPU nisam uopce dirao. Da li da izvadim GPU pa ponovo stavim ili? Hvala unaprijed 

Da,vjerojatno si je malo pomaknuo prilikom ciscenja,isto tako provjeri ram kartice...

Pogledaj jel svi ventilatori normalno rade!

Javi ako se nista nije promijenilo..

Battlelog: Ratkapa16
14 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Možda ti se grafička pregrijava ugasi Pc i očisti grafičku kraticu. Nije ok da ti grafička radi na 70 prilikom surfanja.

I jos pise da je 90% load ali nemoguce jer je samo otvoren chrome

14 godina
PC nakon ciscenja

da nisi pobrao onaj virus kaj majna za nekoga?

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Checola kaže...

da nisi pobrao onaj virus kaj majna za nekoga?

Sad cu proc sa malwarebytes pa onda otvoriti pc i javiti rezultate.

Hvala vam na brzim odgovorima

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 20:52 (trolljegeren).
14 godina
neaktivan
PC nakon ciscenja

Bio je virus,rijesio sam to sa malwarebytesom,a onda skenirao jos jednom i sa Hitmanom,da li jos treba nesto napraviti? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
trolljegeren kaže...

Bio je virus,rijesio sam to sa malwarebytesom,a onda skenirao jos jednom i sa Hitmanom,da li jos treba nesto napraviti? Hvala

Ako je riješilo problem onda nema potrebe.

14 godina
neaktivan
PC nakon ciscenja

Jedino me brine sto sam nakon ciscenja igrao igru i tek nakon pola sata sam skuzio da nesto nije ok jer je bilo trzanja malo pa sam provjerio temperature GPU-a i otkrio problem. Brine me da se nije nesto ostetilo? Iako sada radi normalno i sve je super

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PC nakon ciscenja

Da li smeta ako mi je instaliran YAC (Yet Another Cleaner) i Avast  istovremeno. Moze malo objasnjenje?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
PC nakon ciscenja

YAC ni govora,beskoristan je i ima lošu detekciju. Teško se briše ili nemoguće ga je deinstalirati. Koristi Mbam free za povremeno skeniranje i miran si.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice