Paint se UZASNO sporo pali =/

poruka: 5
|
čitano: 974
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Daklem, upalim paint, i ne otvori se nikakav program. Cekam ja tako 3 minute, i napokon se otvori. To je na ovom novom laptopu, otkako sam instalirala Windows XP Dark Edition ( moj brat kaze da su ti windowsi dosta modificirani, cak mi neke stvari ni ne rade )= ). Pomoc?? =)

I am the Enna-chan, for I shall rule the world!!~! MUAHAHAHAAA!! *cough cough* *ack* ">.>

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"Digni" nove windowse....po mogućnosti nemodificirane i problem je riješen.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ukucaj u Run sfc /scannow

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Paint se UZASNO sporo pali =/
Enna-chan kaže...

Daklem, upalim paint, i ne otvori se nikakav program. Cekam ja tako 3 minute, i napokon se otvori. To je na ovom novom laptopu, otkako sam instalirala Windows XP Dark Edition ( moj brat kaze da su ti windowsi dosta modificirani, cak mi neke stvari ni ne rade )= ). Pomoc?? =)

Windows XP Dark je....Mrak  Smijeh 
Pomoc si mozes sam tako sto ces maknuti to smece i preinstalirati vindoze ovaj put sa nekom verzijom koja nije dark..original na primer.
Ako ti se ne da para za origigi onda bar potrazi bar postenu piratsku verziju na torrentu ili posudi.
Svakakvi likovi danas upotrebljavaju nLite za slipstreaming SP ali uz to dodaju (ili jos losije,maknu) sve i svasta.
Na zalost tu su i razni nepocudni programi
Svakako preinstaliraj,onda stavljaj svoje teme da bi tvoj bio Dark,Pink ili ne znam sta vec 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
17 godina
neaktivan
RE: Paint se UZASNO sporo pali =/
autorov komentar

xD ne bi ni dala pare za origigi. Ok uglavnom, cini se da cu morati tako =o fala svima.

I am the Enna-chan, for I shall rule the world!!~! MUAHAHAHAAA!! *cough cough* *ack* ">.>
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice