Padanje fps-a u igrama

poruka: 5
|
čitano: 1.795
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Padanje fps-a u igrama

Moj brat ima problem sa framerate-om u igrama. Problem se pojavio prije otrprilike mjesec dana. Desava se da FPS naglo padne i igra pocne da sjecka. Ovo se desava kada igra CS 1.6, pa cak i u Super Mariu. Nakon restarovanja kompa sve ide lijepo. Probao sam sa reinstalacijom windowsa, instalacijom najnovijih drivera za graficku, defragmetacijom, TuneUp Utilities i opet nista. Jel zna neko u cemu je problem? {#}

PC:

Intel Core 2 Duo E7200 2,53 GHz

2 GB DDR2 RAM

GeForce 9600 GT 512 MB

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Padanje fps-a u igrama

Isti problem i ja imam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Padanje fps-a u igrama

moguce je da dolazi do pregrijavanja komponenti,instaliraj program Speedfan pa javi kolike su temperature nakon 10-ak minuta igranja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Padanje fps-a u igrama
srdjan3 kaže...

Moj brat ima problem sa framerate-om u igrama. Problem se pojavio prije otrprilike mjesec dana. Desava se da FPS naglo padne i igra pocne da sjecka. Ovo se desava kada igra CS 1.6, pa cak i u Super Mariu. Nakon restarovanja kompa sve ide lijepo. Probao sam sa reinstalacijom windowsa, instalacijom najnovijih drivera za graficku, defragmetacijom, TuneUp Utilities i opet nista. Jel zna neko u cemu je problem? {#}

PC:

Intel Core 2 Duo E7200 2,53 GHz

2 GB DDR2 RAM

GeForce 9600 GT 512 MB

vjerovatno dolazi do pregrijavanja ,promjeni cooler ili kuciste novo sa dosta propelera 

17 godina
neaktivan
Padanje fps-a u igrama

Ocistio prasinu i izgleda da je sad sve u redu. {#} Moze lock... 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice