Dakle ne otvara mi se duplim klikom, nesto sam zbrljlala ocito, mis g 305, win 11, pomagajte hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-što se nudi na desni klik + što je boldano?
-kad se spomene miš, vjerojatno si tad neke dodatne opcije-asocijacije... i vjerojatno je to umjesto na sys-shell prebačeno na neku app-driver-miša.. a teoretski to može popraviti deinstal-reinstall miš-softa no može ostati asocijacija u reg. pa se opet ponovi isto.. tad obično neki reset ako app to nudi ili ručno tražiti-brisati po reg. ili pronaći odgovarajući ms-fixit koji će to vratiti na normalno-defaultno.
Dakle ne otvara mi se duplim klikom, nesto sam zbrljlala ocito, mis g 305, win 11, pomagajte hvala
ak ti se ne otvara, a ti ne otvaraj.
ak ti ipak dođe otvoriti, klikni na ikonu samo jednom pa pritisni (tipku, na tipkovnici) enter (ili return za "neka računala s jabukama"). gle čuda, otvorilo se!
dakle, tvoja brzina dvoklika tipkom miša je neusklađena s postavkom u windowsu. uskladi pa iskušaj. bez brige, miš je dobro i zdravo, hvala na pitanju. bolestan miš ne daje signal pa se ne vidi "ona strelica na ekranu".
jasno, prvo restartaj (isključi pa ponovo pokreni) računalo. takva magija ponekad klade valja, ako um abdicira u nemoći.
bljedoliki je napisao. haug.
-da, ako je uzrok tome brzina-osjetljivost dblclicka .. lako se podesi kroz cp-miša-win-cpanel.. upravljačka ploča.
Hvala puno, da povecala sam bila double click speed :), sad sam smanjila