Otvaranje ikona duplim klikom

poruka: 5
|
čitano: 1.747
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina

Dakle ne otvara mi se duplim klikom, nesto sam zbrljlala ocito, mis g  305, win 11, pomagajte hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Otvaranje ikona duplim klikom

-što se nudi na desni klik + što je boldano?

-kad se spomene miš, vjerojatno si tad neke dodatne opcije-asocijacije... i vjerojatno je to umjesto na sys-shell prebačeno na neku app-driver-miša.. a teoretski to može popraviti deinstal-reinstall miš-softa no može ostati asocijacija u reg. pa se opet ponovi isto.. tad obično neki reset ako app to nudi ili ručno tražiti-brisati po reg. ili pronaći odgovarajući ms-fixit koji će to vratiti na normalno-defaultno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
yaya23_08 kaže...

Dakle ne otvara mi se duplim klikom, nesto sam zbrljlala ocito, mis g  305, win 11, pomagajte hvala

ak ti se ne otvara, a ti ne otvaraj.

ak ti ipak dođe otvoriti, klikni na ikonu samo jednom pa pritisni (tipku, na tipkovnici) enter (ili return za "neka računala s jabukama"). gle čuda, otvorilo se!

dakle, tvoja brzina dvoklika tipkom miša je neusklađena s postavkom u windowsu. uskladi pa iskušaj. bez brige, miš je dobro i zdravo, hvala na pitanju. bolestan miš ne daje signal pa se ne vidi "ona strelica na ekranu".

jasno, prvo restartaj (isključi pa ponovo pokreni) računalo. takva magija ponekad klade valja, ako um abdicira u nemoći.

bljedoliki je napisao. haug. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
16 godina

-da, ako je uzrok tome brzina-osjetljivost dblclicka .. lako se podesi kroz cp-miša-win-cpanel.. upravljačka ploča.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2022 12:01 (ihush).

1 0 hvala 0
7 godina
ihush kaže...

-da, ako je uzrok tome brzina-osjetljivost dblclicka .. lako se podesi kroz cp-miša-win-cpanel.. upravljačka ploča.

Hvala puno, da povecala sam bila double click speed :), sad sam smanjila

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice