Ovako ljudi nabavio sam navedeni office, i instalirao engleski prvo, a zatim nanovo samo jezik i jezicne postavke iz hrvatskog. postavio sam za grammar check na hrvatski, ali svak puta kad pritisnem mi javi poruku: Cannot find proofing tools for Croatian(Croatia). If you have the proofing tools, try installing or re-installing them. Contact your local reseller to obtain Office Proofing tools. For more information see the Microsoft Office site. Što da radim?
Ofiice 2007 problem
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.029
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa upravo kako ti i govori: treba ti "Proofing Tools". Uključen je kada se kupuje određeni jezik za Office (ne samo prijevod sučelja) ili možeš kupit čitav paket koji sadrži cca 47 jezika ili.........
proffing tools nema veze sa samom instalacijom i to je zapravo poseban proizvod.
dobro i što da napravim po tom pitanju? dal da to odnekud mogu skinuti, ili se to morakupiti?
dobro i što da napravim po tom pitanju? dal da to odnekud mogu skinuti, ili se to morakupiti?
Može se to skinuti. Toliko o tome.
neznam kako bi riješio problem. instalirao sam windovs xp, napravio kompletan update i kad želim instalirati digivox drivere kod instalacije programa za gledanje TV-a na kompu izbaci mi da moram instalirati hotfix. šta da radim?
neznam kako bi riješio problem. instalirao sam windovs xp, napravio kompletan update i kad želim instalirati digivox drivere kod instalacije programa za gledanje TV-a na kompu izbaci mi da moram instalirati hotfix. šta da radim?
vidim da imas 0 dana, pa mala uputa - otvori temu, a nemoj postat svoje probleme po tudjima koji su u potpunosti nevezani za temu.
a druga stvar malo sam goglao i saznao da jos nisu izasli, pa ako ima jos netko problem neka zna...