Ofiice 2007 problem

poruka: 7
|
čitano: 3.028
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ofiice 2007 problem

Ovako ljudi nabavio sam navedeni office, i instalirao engleski prvo, a zatim nanovo samo jezik i jezicne postavke iz hrvatskog. postavio sam za grammar check na hrvatski, ali svak puta kad pritisnem mi javi poruku: Cannot find proofing tools for Croatian(Croatia). If you have the proofing tools, try installing or re-installing them. Contact your local reseller to obtain Office Proofing tools. For more information see the Microsoft Office site. Što da radim?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ofiice 2007 problem

Pa upravo kako ti i govori: treba ti "Proofing Tools". Uključen je kada se kupuje određeni jezik za Office (ne samo prijevod sučelja) ili možeš kupit čitav paket koji sadrži cca 47 jezika ili.........

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 23:16 (jamar).
17 godina
Ofiice 2007 problem

proffing tools nema veze sa samom instalacijom i to je zapravo poseban proizvod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ofiice 2007 problem

dobro i što da napravim po tom pitanju? dal da to odnekud mogu skinuti, ili se to morakupiti?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ofiice 2007 problem
Matatata krele od zanata kaže...

dobro i što da napravim po tom pitanju? dal da to odnekud mogu skinuti, ili se to morakupiti?

Može se to skinuti. Toliko o tome.

15 godina
neaktivan
hotfix

neznam kako bi riješio problem. instalirao sam windovs xp, napravio kompletan update i kad želim instalirati digivox drivere kod instalacije programa za gledanje TV-a na kompu izbaci mi da moram instalirati hotfix. šta da radim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 19:51 (vuksi).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: hotfix
vuksi kaže...

neznam kako bi riješio problem. instalirao sam windovs xp, napravio kompletan update i kad želim instalirati digivox drivere kod instalacije programa za gledanje TV-a na kompu  izbaci mi da moram instalirati hotfix. šta da radim?

vidim da imas 0 dana, pa mala uputa - otvori temu, a nemoj postat svoje probleme po tudjima koji su u potpunosti nevezani za temu.

a druga stvar malo sam goglao i saznao da jos nisu izasli, pa ako ima jos netko problem neka zna...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice