NVIDIA Geforce GT 635M problem

poruka: 21
|
čitano: 7.356
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kupio sam danas laptop ASUS N76, i nakon uobičajenih uvodnih postavki išao sam odmah update-at grafički driver i isključio sam intel4000hd (na device manageru). E sad, prvo mi je control panel bio na nekom slovenskom ili slovačkom, neam pojma, a nakon instaliranja najnovije verzije drivera svaki put kad pokušam ući u control panel od grafičke imam neki error NVIDIA zaslonske nastavitve niso na voljo. Trenutno ne uporabljate zaslona ki bi bil priključen na NVIDIA grafički procesor.

POMOZITE molim vas kako da promijenim jezik i instaliram driver kako spada... :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 14:36 (allshallperish).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: NVIDIA Geforce GT 635M problem

E da, kad omogućim Intel HD Graphics 4000 onda mogu ući u control panel od nvidije, iako mi je jezik i dalje slovenski... Jel bi trebala ta grafička biti isključena tako da nvidia samo radi ili? Jesam trenutno na Intelovoj?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 14:44 (allshallperish).
13 godina
neaktivan

...?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako, ne znam kako je s Nvidiom, ja imam radeon 7670m i hd 4000 u laptopu i kad sam si stavio drivere idem na desni klik na desktop i onda configure switchable graphics. Je li nvidia ima tako nesto? Je li ti ovako prikazuje kao kod mene dvije graficke pod display drivers? Inace koja ti je konfiguracija laptopa? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 15:42 (mxselotejp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne... Imam na radnoj površini pod desnim klikom "svojstva grafika..." (to mi otvara kao od intela opcije), "mogućnosti grafika" (profili,brze tipke, okretanje) i "NVIDIA nadzorna plošća". Nema ništa za switchanje, a nemam pojma niti koju grafu trenutno sustav koristi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam u catalyst control centeru dio switchable graphics i prikaze mi zadnje procese koje sam koristio i onda ako stavim npr google chrome na power saving onda kad upalim google chrome mi radi na hd 4000, a kad stavim high performance npr cod:mw3 onda prebaci na radeon 7670m. Otkud si skidao drivere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja bi možda to i naštimao nekako ali ne razumijem uopće slovenski -.-. Drivere sam skidao sa NVIDIA stranicej. Izbrisao sam sve i nekoliko puta instalirao, al svaki put je na slovenskom program.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji ti je tocno model laptopa (moj je HP Pavilion g7-2203sm)? Mislim na ovaj ostatak brojeva i slova poslije naziva modela da ti mogu naći drivere sa asusove stranice. Ja sam skidao sve drivere sa hp-ove stranice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 15:58 (mxselotejp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ASUS N76VJ-T4020H

17 godina
allshallperish kaže...

Ja bi možda to i naštimao nekako ali ne razumijem uopće slovenski -.-. Drivere sam skidao sa NVIDIA stranicej. Izbrisao sam sve i nekoliko puta instalirao, al svaki put je na slovenskom program.

Joj daj, ne razumijes slovenski....e pa ja nemrem nac slovenske drivere.

http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-314.07-whql-driver-uk.html

13 godina
neaktivan

Koliko si ga platio jer gledam tu neke cijene 7000+kn pa mi nije jasno. Ja sam svog sa 6gb rama, istim i5 procesorom, istom velicinom i rezom ekrana, samo sa radeon 7670m s 1gb platio 4599kn.

Koji OS imas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ante kaže...
allshallperish kaže...

Joj daj, ne razumijes slovenski....e pa ja nemrem nac slovenske drivere.

http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-314.07-whql-driver-uk.html

Taj sam driver i skidao, pa sam opet dobio isto...

13 godina
neaktivan
mxselotejp kaže...

Koliko si ga platio jer gledam tu neke cijene 7000+kn pa mi nije jasno. Ja sam svog sa 6gb rama, istim i5 procesorom, istom velicinom i rezom ekrana, samo sa radeon 7670m s 1gb platio 4599kn.

Koji OS imas?

7 005kn. Windows8

13 godina
neaktivan

Je li ti dosao s Windows 8 ili si ih naknadno instalirao? Inace ja sam jedno 2 tjedna imao 8 na laptopu i reko nikad vise, laptop mi se grijao i bucio ko kombajn, temp ak su bile ispod 55°C sam bio sretan, a na 7 mi je u full loadu max 57-60°C, a ovako kad ne radim nista mi je oko 35°C.

Inace ja sam sad stavio postavke na eng na stranici i probaj sad skinut. Javi kad instaliras.

http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-314.07-whql-driver.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 16:12 (mxselotejp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam problema s Optimusom jer nije bio inicijalno podrzan direktno od strane Nvidije(instalacijski paket nije dozvoljavao instalaciju), vec je trebalo instalirat od proizvodjaca drivere koji su navodno prilagodjeni za taj model.

Taj problem sam zaobisao tako da nisam instaliravao smeca koja asus nudi za instalaciju na CD-u/webu. Taj bloatware ne treba(konkretno je problem bio u hybird nesto nesto smecu), eventualno za kameru trebas driver i nekakav dodatak.

Nakon ciste instalacije OSa samo jos instalirani driveri za grafe direktno od intela i direktno od nvidije. Sve radilo...da bar....

Cesto mi se znalo dogoditi da moja gt325m prestane raditi, problem je bio u driverima od nvidije, na najnovijoj verziji je i to napokon rjeseno.

Povremeno se znalo dogoditi da nakon restarta windowsi ne prepoznaju nvidija graficku, jednostavno ispari.

Imam ASUS n71jv i nakon 3 godine maltretiranja mogu rec da je optimus jedna hrpa slonskog izmeta, a jos se nisam ni dotaknuo optimusa i linuxa.

E sad, tebi sve radi, samo naravno NE GASITI u device manageru intelovu integriranu. https://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_Optimus

Deski klik na neki program/igru ti vjerojatno nudi opciju run with graphics procesor i ponudi ti intela i nvidiju il kak to vec osmica handla.

I stvarno, slovenski nebi smio biti prepreka.

13 godina
neaktivan

Driver se instalirao, al je jezik ostao isti... -.-"

17 godina
protjeran

Zaboga miloga, jučer je otvorena tema u vezi jezika.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/driver-slovenskom/183195.aspx

A complex man drawn off of simplicity.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajde, preko slovenskog nekako i mogu preć, valjda su tvorničke postavke u redu... Al može li mi molim vas itko reći kako se switchaju grafičke, tj. kako mogu biti siguran da sam na NVIDIJI ?!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
allshallperish kaže...

Ajde, preko slovenskog nekako i mogu preć, valjda su tvorničke postavke u redu... Al može li mi molim vas itko reći kako se switchaju grafičke, tj. kako mogu biti siguran da sam na NVIDIJI ?!

Za jezik prebaci, kako sam rekao u onoj temi, Windowse na engleski jezik i ponovno instaliraj driver i biti će ti na engleskom.

Vjerojatno ti je u Windowsima HD3/4000 uključena, a Nvidia se pali u igrama. A ako se želiš uvjeriti da ti u igrama radi Nvidia kad ulaziš u igre - desni klik pa Run with graphics processor > High performance Nvidia processor (default) (default znači da lijevim dvoklikom uključiva se Nvidia).

A complex man drawn off of simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 19:40 (epic).
13 godina
neaktivan

Ali, cekaj, koliko sam shvatio ti si kupio laptop s predinstaliranim windowsima, kaj nebi vec trebo ima drivere na sebi?? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovako imao sam isti problem

samo moraš instalirat windows 7 umjesto 8 i to je to

Imas li cd s driverima

iJankec
Moj PC  
0 1 hvala 0
1