Nv4_mini.sys error

poruka: 7
|
čitano: 2.843
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nv4_mini.sys error
Pozdrav,

imam veliki problem, prije nekih pola godine sam stavio na laptop win 7, jednostavno mi bilo dosta win XP-a ...sve je to islo normalno, nabavio sam win 7 ultimate, i instalirao ju skupa sa svim driverima(vecinu je sam sredio na prvom updejtu) kao i za graficku, koju je skinuo najnoviji driver sa nVidijine stranice i tu su poceli problemi...kliknem na sliku obicnu i pojavi se BLUE SCREEN..... pise kao NV4_MINI.SYS ERROR.... malo sam guglao i kao stvar je u tome...VALJDA....da je sedmica prenapredna za graficku ovu, al to mi onak, bas ne drzi vodu nekak... negdje sam procitao da stavim kao neku beta verziju drivera za graficku... formatiro ja to sve skupa i stavio tu neku beta verziju drivera, i ajde kao ne pojavljuje se vise Blue Screen... sve je to bilo dobro do sad nedugo, kad je laptop poceo malo trokirati...pa cu sad ici stavljati ponovo sve gore na njega, pa zelim znati sta trebam napraviti s tim driverom i errorom za graficku jel ova beta verzija nije rjesenje, prelosa je slika s njom...

konfiguracija laptopa je:
acer aspire 7720G
intel core 2 duo processor T5450 (1,66 Ghz, 667 Mhz FSB, 2 MB L2 cache)
nVidiu 8400M GS 256 Mb
2GB DDR2
160 GB hard

jednostavno mi je toga svega dosta, jel pazi COD2 mi šteka ?!?!? isto tako kad odem na screen resolution piše mi da display radi preko Mobile PC Display-a, a ne npr preko nVidiu 8400M GS kako je prije pisalo na XP-u
dali je laptop mozda opce preslab za sedmicu?
eto nadam se nekim rjesenjima,ili nekom ko je imao slican problem i uspio ga nekako rjesiti...

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nv4_mini.sys error
pedjo99 kaže...
Pozdrav,

imam veliki problem, prije nekih pola godine sam stavio na laptop win 7, jednostavno mi bilo dosta win XP-a ...sve je to islo normalno, nabavio sam win 7 ultimate, i instalirao ju skupa sa svim driverima(vecinu je sam sredio na prvom updejtu) kao i za graficku, koju je skinuo najnoviji driver sa nVidijine stranice i tu su poceli problemi...kliknem na sliku obicnu i pojavi se BLUE SCREEN..... pise kao NV4_MINI.SYS ERROR.... malo sam guglao i kao stvar je u tome...VALJDA....da je sedmica prenapredna za graficku ovu, al to mi onak, bas ne drzi vodu nekak... negdje sam procitao da stavim kao neku beta verziju drivera za graficku... formatiro ja to sve skupa i stavio tu neku beta verziju drivera, i ajde kao ne pojavljuje se vise Blue Screen... sve je to bilo dobro do sad nedugo, kad je laptop poceo malo trokirati...pa cu sad ici stavljati ponovo sve gore na njega, pa zelim znati sta trebam napraviti s tim driverom i errorom za graficku jel ova beta verzija nije rjesenje, prelosa je slika s njom...

konfiguracija laptopa je:
acer aspire 7720G
intel core 2 duo processor T5450 (1,66 Ghz, 667 Mhz FSB, 2 MB L2 cache)
nVidiu 8400M GS 256 Mb
2GB DDR2
160 GB hard

jednostavno mi je toga svega dosta, jel pazi COD2 mi šteka ?!?!? isto tako kad odem na screen resolution piše mi da display radi preko Mobile PC Display-a, a ne npr preko nVidiu 8400M GS kako je prije pisalo na XP-u
dali je laptop mozda opce preslab za sedmicu?
eto nadam se nekim rjesenjima,ili nekom ko je imao slican problem i uspio ga nekako rjesiti...

nije preslab sigurno :P.. Jer ja sam sa svojim kompom normalno dizo sedmicu i sve je normalno bilo(doduše m ožda par puta na ddan). Nezna probaj reinstalirati trenutne drivere sam ručno ;)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Nv4_mini.sys error
odma kad sam instaliro sedmicu, otiso sam na stranicu od acera, tam utipkas koji laptop imas, i za taj model izbaci sve drivere....tak se sve instaliralo, i onda je pocelo to s tim errorom., pa sam rucno skinuo najnoviji driver za graficku, i opet kenjalo tak.... a te drivere sve jedino mogu skidat s te acerove stranice, pošto sam laptop na poklon dobio, i nisam nijedan CD dobio uz njega...

0 0 hvala 0
17 godina

Zašto grafički drajver ne skineš direktno s Nvidijinih stranica?

15 godina
neaktivan
pedjo99 kaže...
 pa sam rucno skinuo najnoviji driver za graficku, i opet kenjalo tak...

15 godina
neaktivan
u tom je stvar, direktno sam s nVidie skinuo driver, pa nije bilo uredu, i onda sam skinuo tu neku Beta verziju tek tolko da radi
15 godina
neaktivan
Nv4_mini.sys error
bilo koja ideja ili savjet još ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice