Ntdll.dll ruši Skype

poruka: 4
|
čitano: 1.227
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ntdll.dll ruši Skype

Ovako imao sam problem sa Skypom koji mi je rušio Skype ondnosno nakon pokretanja Skype događao se BSOD. Nakon malo istraživanja i zafrkavanja da to pokušava riješit odlučio sam svježu kopiju Windowsa stavit, sve drivere i programe. Nakon što sam instalirao Skype neko vrijeme je radilo ok, a onda nakon što sam dovršio sa svim instalacijama programa i slično, update Windowsa počinju problemi. Prvi puta kada pokrenem Skype izbaci mi error uglavnom Skype se neće pokrenuti zbog tog ntdll.dll. Ponovno ga pokrenem i upali se normalno, ali nakon svakog prvog pokretanja izbaci tu grešku. Naime googlao sam malo i našao da bi valjalo zamijenit taj dll pa sam i to napravio no ni to nije pomoglo. Provjerio sam disk da nema nekih bad sectora i slično, sve ok. Svi driveri su ili za Win7 ili Win8. Sustav je Windows 7_x64. BSOD mi se prije događao kad sam updateo driver od web kamere, to sam ovaj puta zaobišao pa nema problema što se toga tiče. Radi se o laptopu HP Pavilion G6-1290sl.

Ima li možda kakvog rješenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ntdll.dll ruši Skype

sfc /scannow

-imaš probleme, moguće HDD, RAM (temperatura) ili malware..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Re: Ntdll.dll ruši Skype

Probao sam sfc /scannow i napravio chkdisca pa što se toga tiče u redu je, memoriju nisam provjeravao, a laptop je manje više bio prazan da bi uopće pokupi malware, mada to isto ne isključujem.

Čak je i moguć problem s memorijom odnosno s temperaturama diska i memorije, laptop ima 4 godine, a dosta ga djeca koriste i svašta sam našao na njemu. Nebi me uopće čudilo da je pun prašine što bi uzrokovalo povećanje temperatura.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 18:24 (Lik).
16 godina
neaktivan
Ntdll.dll ruši Skype
Problem je riješen, kolega kunof00 mi je pomogao tako što mi je dao link na jedan site s drugim driverima da probam. Tako da sam napravio opet svježu instalaciju Windowsa s tim driverima i barem za sada nema problema. Pokrenio sam Skype preko 20 puta i nije se javljala nikakva greška.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice