Nero 16 problem

poruka: 4
|
čitano: 1.014
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Nero 16 problem

Pozdrav

jel ima tko problema sa navedenim nerom da recimo spržiš mp3 na cd i pc ga čita ali kad se stavi recimo u auto javlja error? Jel to normalno ili kaj? Prije je to snimalo normalno na nero 8x! 

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nero 16 problem

Pobogu kop jos koristi neru, skini cdburnerxp i uzivaj.

2 0 hvala 1
17 godina
Nero 16 problem

zadnji put kad sam przio cd za auto ima valjda 3-4god i kako mi se nije dalo skidat nero jednostavio sam iskoristio windows media player. inače možda ti auto ne čita mp3 a nisi u neru oznacio opciju audio cd dok bi ti windows media player automatski dao 80min glazbe za cd i gotovo..

He who is brave is free.

1 0 hvala 1
10 godina
Re: Nero 16 problem
Dwyane Wade kaže...

zadnji put kad sam przio cd za auto ima valjda 3-4god i kako mi se nije dalo skidat nero jednostavio sam iskoristio windows media player. inače možda ti auto ne čita mp3 a nisi u neru oznacio opciju audio cd dok bi ti windows media player automatski dao 80min glazbe za cd i gotovo..

auto radio čita mp3 jer ih imam ali evo probao na win10 + nove nero mp3 i neide, sad ču probat audio napravit da vidim jel to ide, skino sam imgburn pa ću probat s njim snimit mp3 za auto

lp

p.s. da, problem je u tom NERO 16, sa imgburn sam snimio mp3 i svira u auto kao i audio koji sam snimio sa cdburn-om, hvala na pomoći .....

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 23:44 (Taraba).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice