Nemogućnost instaliranja office-a?

poruka: 5
|
čitano: 1.393
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ljudi nanovo sam uradio Win ali niti jedan office nece da instalira. kod office-a 2007 prijavljuje nedostatak nekog enterprise filea a za 2003 mi kaze da nije valid win aplication. imam nekih dokumenata koje moram otvoriti a glupan nece da instalira? ako znate sta korisno kazite ili bar neki freeware da moze citati wordove fileove

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nemogućnost instaliranja office-a?
ledu kaže...

Ljudi nanovo sam uradio Win ali niti jedan office nece da instalira. kod office-a 2007 prijavljuje nedostatak nekog enterprise filea a za 2003 mi kaze da nije valid win aplication. imam nekih dokumenata koje moram otvoriti a glupan nece da instalira? ako znate sta korisno kazite ili bar neki freeware da moze citati wordove fileove

Open Office.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan

ma znam ali da ne skidam citav office moze li se negdje naci samo word? malo sam kratak s downloadom

0 0 hvala 0
17 godina
AbiWord AbiWord
Kublach
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 22:35 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možeš koristit i WordReader, ali on je samo za čitanje fileova.

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice