Nemogu snimat dvd-e?

poruka: 6
|
čitano: 1.109
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nemogu snimat dvd-e?

Evo ovako imam problem jako veliki problem imam 2 lg pržilice i ni s jedne neče mi pržit dvd-e non stop kaže da nisu kompaktibilni a novi novcati dvd-i i neče snimat zašto?

EDIT:+ mi neče snimat za - neznam a multi je pržilica!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 19:35 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nemogu snimat dvd-e?

koliko je stara prza? i ja sam imao slican problem koji sam rijesio updejtanjem firmwera, pa probaj s tim!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Nemogu snimat dvd-e?
skank666 kaže...

koliko je stara prza? i ja sam imao slican problem koji sam rijesio updejtanjem firmwera, pa probaj s tim!

Stara je oko 2 godine jedna je oko 2 godine druga oko godinu ali mi nije jasno zašto neče do nedavno je snimap a kak da updejtam frimware?

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
protjeran
Nemogu snimat dvd-e?

Probaj sa Infra Recorder.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 19:50 (Mentalist).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Nemogu snimat dvd-e?

Jel m moš dat link? na PM

17 godina

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice