Znaci danas upalim komp i idem igrati LoL i sve bilo normalno dok nijr igra krenula, onda me van izbacila. Malo sam njuskao po netu da nadzem rjesenje(jer kasnije se nije htjela upaliti) pa sam odustao i htio upaliti steam da malo nesto tamo igram. onda mi izbacilo poruku da steam.exe nema na kompjuteru(?????) ja reko aj valjda nesto nevaljda idem probat s necim drugim upalim rome total war 2 i opet exe missing!! Pokusam upaliti bittorrent i opet exe misssing!( iz nekoga razloga chorome je jos radio normalno....
Ok sad moja jedina moja sumlja je virus...sta vi mislite (kasno je pa nisam imao vremena analizirati komp do kraja (imam avast- znm da je smece al nisam imao nikakvih problema do sad) i samo sam quick scan napravio di je on nasao 300 datoteka koju su bile visoke opasnosti...a on njih 300 tipa 30tak nije mogao ukloniti.....

dakle zaboravi na njega i okreni se prema Malwarebytes.Nakon kaj ga skineš i instaliraš(makni kvačicu sa Premium Trial opcije), onda odradi Threat Scan pa ukloni kaj nađe. Kad zatraži odma restartaj komp, pa onda kasnije javi kako rade Windowsi nakon tog skeniranja i čiščenja.