Ne želi se bootati DVD

poruka: 44
|
čitano: 4.981
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Ne želi se bootati DVD
Dodinho kaže...
Nisam te baš skužio, di da to uključim?

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
18 godina
Ne želi se bootati DVD

To mi je već bilo isključeno, što treba vidjet šta piše?

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

To mi je već bilo isključeno, što treba vidjet šta piše?

Npr. Windows7.iso

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
18 godina
Ne želi se bootati DVD

Nabavio sam prazne DVD-e i probao sam ovaj out spržiti brzinom od 4x, ali opet javlja isti problem. Ima li još prijedloga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Nabavio sam prazne DVD-e i probao sam ovaj out spržiti brzinom od 4x, ali opet javlja isti problem. Ima li još prijedloga?

Pa naravno da se javlja isti problem posto Windowsi se ne skidaju kao .rar datoteku vec kao bootable ISO. Nije mi jasno kako si to legalno kupio Windowse i dosli su kao .rar?

Nema veze...to je tvoja stvar ali opet skini Windowse ali ovaj put gledaj da to bude originalan ISO format

Dalje je lako. A ovako dzaba trosis prazne DVD-ove i dzaba prekopavas internet

Relation to the original topic decreases with every single post
18 godina
Lazarus Long kaže...
Dodinho kaže...

Pa naravno da se javlja isti problem posto Windowsi se ne skidaju kao .rar datoteku vec kao bootable ISO. Nije mi jasno kako si to legalno kupio Windowse i dosli su kao .rar?

Nema veze...to je tvoja stvar ali opet skini Windowse ali ovaj put gledaj da to bude originalan ISO format

Dalje je lako. A ovako dzaba trosis prazne DVD-ove i dzaba prekopavas internet

Frend je to skidao preko sveučilišta tamo di je nabavio. Ja nemam pristup tome. Jel mogu skinuti torrent pa prilikom instalacije unijeti original key?

18 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Frend je to skidao preko sveučilišta tamo di je nabavio. Ja nemam pristup tome. Jel mogu skinuti torrent pa prilikom instalacije unijeti original key?

Mozes ali prvo se osiguraj da je originalan, ako smijem tako reci. Naime MD5 i CRC32 vrijednosti su poznate kod originalnih (to se lako provjeri) i moraju se podudarati do poslednjeg broja

Ove su sa MSDN

Windows 7 Ultimate with SP1 32-bit

File: en_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_619077.iso

CRC-32: C2966895
MD4: 28076197ce91bcd535d2d41ee7336fc7
MD5: 24F3A45D43D7C532AA3126CC094C61BD
SHA-1: 92C1ADA4FF09C76EC2F1974940624CAB7F822F62

Windows 7 Ultimate with SP1 64-bit

File: en_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_618240.iso

CRC-32: 8589EE18
MD4: 8682068309ec73935ae9de028f426e41
MD5: 56A26636EC667799F5A7F42F142C772D
SHA-1: 1693B6CB50B90D96FC3C04E4329604FEBA88CD51

PAZNJA! Ovo je MSDN verzija (nije razlicita od drugih) obrati pozornost da su one vrijednosti za Ultimate x86 i x64 sa integriranim SP1

18 godina
neaktivan
Ne želi se bootati DVD

Kljuc koji imas vrijedi samo za verziju za koju je namjenjen. Dakle ako imas Home Premium key onda skines Home Premium

Doduse sve verzije su na instalacijskom DVDu ali to znaci prepravljanje/ekstraktiranje fileova tako da, koliko vidim ti se ne kuzis u te stvari.....

0 0 hvala 0
18 godina

Ma pričekat ću da dođe doma. On je to meni nabavio preko sveučilišta i skinuo preko ponuđenog linka. To skinuto je bilo u rar datoteci i ja sam tu datoteku htio prebaciti na prijenosni disk i kod sebe odnjeti doma, ali javljalo je neki error pa sam išao odmah ekstraktati to na vanjski disk, tu sam valjda pogriješio... Što onda da napravim s tim rar fajlom?

15 godina
neaktivan

Siguran si da je rar a da nije WinRar preuzeo .iso format?

Probaj napraviti USB medij za instalaciju.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
18 godina
GigaGirl kaže...

Siguran si da je rar a da nije WinRar preuzeo .iso format?

Probaj napraviti USB medij za instalaciju.

Probao sam napraviti USB, ali isto nije išlo. Ovo za preuzimanje .iso formata nisam siguran, ali pogledat ću jer je taj .rar fajl kod frenda na kompu.

17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Probao sam napraviti USB, ali isto nije išlo. Ovo za preuzimanje .iso formata nisam siguran, ali pogledat ću jer je taj .rar fajl kod frenda na kompu.

Jel imaš TeamViewer da bacim oko?

18 godina
F1-IVO kaže...
Dodinho kaže...

Jel imaš TeamViewer da bacim oko?

Imam TeamViewer, javi se na PP

18 godina
Ne želi se bootati DVD

Evo samo da se javim i kažem da sam sredio problem. Uspio sam instalirati uspiješno nove Windowse. Prije je bilo problema jer su se fajlovi prilikom ekstraktanja oštetili jer su došli kao .sdc ekstenzija i tu je bio problem.

Sada sve radi super i usput hvala svima na pomoći!

P.S. F1-Ivo, nisam skidao ništa s onog linka jer sam uspio rješiti problem, ali svejedno puno hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice