Znaci resitira mi se comp kad udjem u neke igre, nakon nekog vremena comp mi se ugasi, mogu ga upaliti odmah, kod upaljivanja racunala pita me da li zelim pokrenuti racunalo u safe modu,
gdje je problem
Znaci resitira mi se comp kad udjem u neke igre, nakon nekog vremena comp mi se ugasi, mogu ga upaliti odmah, kod upaljivanja racunala pita me da li zelim pokrenuti racunalo u safe modu,
gdje je problem
Koje komponente imas?
Jesi pratio temperature?
Moze biti 100 stvari ali pogledaj si napajanje mozda ono steka.
Lako moguce da napajanje moras novo uzeti.
Moze biti 100 stvari ali pogledaj si napajanje mozda ono steka.
Lako moguce da napajanje moras novo uzeti.
Da, 70% napajanje...ali neka svejedno kaže sve komponente...
mozda ipak nije napajanje....
Performanse: Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 3, 1 GB DDR2 RAM, Grafička: NVidia GeForce 7300 GT - 256 MB, Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2.1 GHz, napajanje: PSU 400w Codegenovo.
Temperature dok računalo ne koristi više od 10% CPU-a: CPU 1. jezgra: 54°C, CPU 2. jezgra 58°C, Matična ploča:45°C
Temperature dok na računalu igram igre: CPU 1. jezgra: 66°C, CPU 2. jezgra: 69°C, Matična ploča: 47°C
Taj problem mi se pojavio kada sam igrao Call of Duty 5: World at War na najmanjoj rezoluciji prije mjesec dana.
Od tada mi se gasi računalo pri skoro svakoj igri, pa čak i pri 2D igricama poput Icy Tower i Captain Claw.
Računalo mi se jedino ne gasi pri igri Call of Duty 2.
Ako tko zna razlog, molim neka javi.
meni se prije dva mjeseca:::prvo sam mislio da je napajanje probam zamjeniti ali nije, onda sam pregledao rame i sve je u redu bilo s njima, da bi na kraju otkrio da su na maticnoj kondenzatori nabubrili---zato njih pregledaj
gdje je problem
Molio bih tebe a i ostale da svoju konfiguraciju napisu po MOJ PC da bi ostali forumasi lakse dosli do nekih informacija a samim time i do mogucnosti lakseg rjesavanja problema. Hvala
Prije nego počneš svaljivati krivnju na neku od komponenata, ljepo otvori komp
dobro ga ispuši od prašine, pogotovo cooler od CPU-a na kojem su temperatue malo previsoke,
isto napravi i sa napajanjem i grafičkom karticom (ako ima aktivni hladnjak)...
kada ga dobro ispušeš kompresorom, možeš probati i usisati prašinu iz coolera, ako se nije
zapekla prejako. To će ti vrlo vjerojatno rješiti problem, te ako nemaš dobar protok zraka,
razmisli o ostavljanju kućišta otvorenim na nekom prozračnom i povišenom mjestu!
Ako ti to ne pomogne onda stvarno može biti jako puno stvati...