Multiplayer problem s Neverwinter nights 2

poruka: 25
|
čitano: 3.758
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Hoka -hej braco!

Jel ima netko tamo vani da zna i moze pomoci oko problema s Newervinter nights 2 multiplayer igranjem?

Kupio sam original igru()

Neverwinter nights- Legends ,a tu spada NWN -Shadows Of undertide, Hordes Of the Undertide i NWN 2 ....

Glavni problem je Neverwinter Nights 2, ne mogu se spojiti na multiplayer server jer uvijek nesto fali - expansion pack,custom table talk ,HAK . files ....

Probao sam sve moguche ali nista nisam nasao...lol ... ako ima netko da zna za ovaj problem a jos bolje ak zna za rjesenje -molim Vas pisite...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kupis original igru i onda ne radi najbolji dio te igre ...hmmm sigurno na pultu pise "naknadne reklamacije ne uvazavamo "heh...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pa čuj, probaj reinstalirati igru (šansa da je došlo greške do instalacije možda je 1:99.999999999999999999999999%, ali ipak postoji, pa si ti možda jedan od 'sretnika').

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

jel radi ili ne?

e i još jedna stvar; jel dobra igra?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kaje sad bilo s tvojim postom??? i daj reci dal igra (online) radi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Multiplayer problem s Neverwinter nights 2

ne nije stvar u instalaciji ...dobio sam odgovor na Bioware-ovom forumu s jako dobrim linkom -jako puno texta ali puno toga je pojasnjeno i objasnjeno ...

treba uci u multiplayer game ,onda -join internet game ...ee sad tu imas popis i imena servera (popis znaci kakva vrsta igre je na serveru , jel role play,social,solo,arena itd ima ih jos dosta pa izaberes ono kaj ti se svida ) ...

imena servera pokrivaju 80 posto ekrana (na lijevo je popis servera koji pokriva 20 posto ekrana, na lijevo)..........................................................e sad The Punch Line(ako je ima ?.>) 

trebas pogledat imena servera i odabrat neki koji ima barem 20-etak igraca ,ak ih ima manje znas da nece biti zanimljivo _(svaki server ima odreden maximalni broj igraca ..*(* lol siguran sam da to vec znate).....................i ...ne treba odmah ici na CONNECT tipku jer svaki server na NEVERWINTER NIGHTS-u 2 )nwn2). ima filove koji se updateaju svaki dan ,neki mozda rijede heh, i ti trebas te filove downloadat- ali postoji mali trik koji ti to puuuno olaksa ....

pored tipke CONNECT (josh ih ima, al ne sjecham se....) je druga tipka ,a to je koja ? ma da ...tipka SERVER DETAILES ...klik na tu tipku i tu  je text pod stavkom SERVER DESCRIPTION ///////////// ----tu se nalaze adrese web str. koje ti omogucavaju downloadanje potrebnih fileova ...

Nadam se da je ovo bare malo jasnije vama kolko je i meni ...heh ...

neki serveri ti daju adrese za RAR arhive i te filove moras sam ubacivati u odredene foldere .--pa je veca sansa da nesto kreneu krivom smijeru ...ali ako ste malo vise iskusniji i snalayljiviji to ce vam biti.... ko casa vode !_)

-sa dva servera nisam bas bio sretan s putem kojim su stvari krenule pa sam odustao i kak ljudi, ludi znaju rechi treca sreca !! na trecem serveru kojeg sam pokusao osposobiti ,pa da napokon zaigram multiplay igru, dosao sam do nove i jako dobre informacije server po imenu ABYSSYA daje adresu (koju procitas na SERVER DESCRIPTION ) na kojoj downloadas neki  mali programcic koji ti locira i patchira (-pospremi) sve potrebne filove za taj server u NWN2 folder(e)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 15:50 (meero).
16 godina
neaktivan

sorryyyyy stari ak sam te izzivciro ili tome slicno ....nisam postal jer imam  muchos problemos s kompom zadnjih par dana (chek malo , pisem previse dugo ,a to nije razlog da si ne zapalim cigateru.....e i nikad nisam probal kineskinju ..cujem da imaju jako male i uske ...oci !!)   alli sad sam lagano formatiro hard pa instaliro friske prozore ,jos se nije ni farba osusila , i sad sve radi ko swiss wach ..(reci na engleskom >koja vjestica gleda koji svicarski sat?? hehe fora kaj ne  )

i sad idem ponovo instalirat nwn2 i probat osposobit ABYSSAYA-u .......Ee da tvoje pitanje !! pa odgovor je taj da je igrica dobra i multiplayer radi samo se moras potrudit da osposobis server koji oces igrat ,jer DUNGEON MASTER-i stalno rade na poboljsanju i doradivanju postojecih modula i igra neprestano raste i nadogradiva se ....i dobroje znati da su se takve igrice prije igrale s s kockama (unaprijedena veryija riziko-a) samo nemas cijelu vojsku nego samo nekoliko likova koji mogu biti raznih vrsa tj. class-eva ...meni je najdrazi ROUGE ...a mozes igrati s barbarom ,clericom,wizardom,paladinom,fighterom,rangerom,dwarfom i jos puno njih isvaki ima svoje sheme koje su korisne u borbi . najbolja sema je imati tenka ili dva koji su u close combatu a sa strane clerica i wizarda koji sa strane pomazu i unistavaju svojim jako lijepo doradenim magijama (ima ih bezbroj a odredujes si samo neke koje mozes memorizirat ) i rangera i/ili fightera koij rade stetu s lukovima i strjelama ...

igru sam naso preko oglasa od nekog tipa iz Virovitice za 220 kn ...a poslo mi je original racun ///kostala je 420 kn ...tak da nisam lose prosel heh !

zamisli igru ko jako dugu partiju saha ...

16 godina
neaktivan

za igranje nekih servera potrabno je imat i expansion pack za abyssya-u isto ....problem...instaliro sam nove windowse. na mTorrentu naso sam expansion pack ali prije instaliranja novih windowsa i sad me beje mTorrent ///kad ga downloadam i instaliram nema opciju gore desno ,pored search prozora , The Pirat Bay (na kojoj sam naso expansion pack) nego samo dvije opcije (google i bitTorrent) umjesto 5 ili 6 opcije koje su prije bile gore ..medu njima i The Pirat Bay koji je totalno cool za pretrazivanje Torrenta ...lol ..

jel mi moze netko reci di grjesim ..mozda je nekaj tak smjesno da mi vec idu suze od jada  ... najgore je kaj sam to vec jednom rjesil , ali davno i ne sjecam se kak............. ocu stavit na The Pirat Bay  ali neeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmaaaaaaaaa ga .....

H

E

L

P

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

neznam, jer se ne služim s tim 'mTorrentom', tak da ti osobno preporučam vuze, na njemu ti on automatski preporuči str., a možeš ih i sam dodavat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u vezi s µTorrent-om doso sam do rjesenja na bugovom forumu zahvaljujuci BILJNOJ USI ....AND IT GOES LIKE THIS

odi na Options\preferences\advanced\Ui extras

i u donji prozor gdje pise search engine si kopiraj ovo sto sam stavio dole

Mininova|http://www.mininova.org/search/?utorrent&search=
The Pirate Bay|http://thepiratebay.org/search.php?q=
tvRSS|http://tvrss.net/search/?show_name=
IsoHunt|http://isohunt.com/torrents.php?ext=&op=and&ihq=
Bittorentmonsters|http://www.btmon.com/
BitTorrent|http://www.bittorrent.com/search?client=%v&search=
Google|http://google.com/search?q=

napravio i radi ...znao sam da jenesto jednostavno ali sta cu ...ima i pametnijih od mene ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako želiš igrati NWN 2 online, onda ti treba Mask of the Betrayer i Storm of Zehir,a to su dvije ekspanzije.NWN 2 je star dvije godine, tako da bez ekspanzija nema ništa od multiplayera,zato se prestani pjeniti.Što se tiče HAK-ova,Override-ova itd...,prije nego se probaš spojiti na bilo koji server, pogledaj pod server opcije što taj server traži (dakle hakovi,overrideovi itd...).

HAK-ove,modeve itd...,možeš pronaći ovdje.

http://nwvault.ign.com/ 

Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 16:32 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Storm of Zehir - upravo skidam i na nekih 15 % je ...yay !!!i onda cu igrat multiplayer ...pa to je strasno ..

ali prije se idem bacit u bazen vani koji mi je kraj garaze s jaguarom i sefom dragog kamenja da isperem svu ovu silnu pjenu s sebe ...

e da, a poslje idem do tvoje mame da mi izmasira leda ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Šutim

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 23:51 (meero).
17 godina
neaktivan

Ako skidaš preko torrenta,onda možeš komotno zaboraviti na multiplayer.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Btw. čini mi se da moraš imati instaliran i Mask of the Betrayer (za ovo nisam 100% siguran).Mask of the Betrayer je prva ekspaniza,a Storm of Zehir druga.I da strašno je što moraš imati oba dvije ekspanizije instalirane,jer one donose nove zakrpe,nove klase,nove likove,nove mogućnosti itd......Pa se stoga nemoj pjeniti,jer si igru kupio dvije godine nakon njenog izlaska.

Samo mala napomena (ako igru skidaš nakon što si jekupio,znači D2D itd.....).Serveri nisu popunjeni jer se radi o D&D igri,isto tako većina servera traži hakove,modove i ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 23:55 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam sve ostalo ,samo mi fali ZEHIR

17 godina
neaktivan

Sorry što gnjavim,ali jesi li siguran da imaš Mask of the Betrayer?Gledao sam što si napisao u prvom postu, i ne vidim da imaš Mask of the Betrayer.Pored toga,da li skidaš igru preko torrenta (znači ratpi)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo screenshot "lobija",prije nego se spojiš na neki server provjeri pod "Server Details" što se traži da bi se moglo pristupiti server (hakovi,modovi itd.....)

NWN 2 Online NWN 2 Online
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 0:11 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

danas sam nabavio igru, i mogu reći samo jedno: O-M-G-!-!-! kako je ta igra glupa, to je nevjerojatno, trzava debilna grafika, pri animacijama, lica likova izgledaju ko da se pjene (ne emocija, nego doslovce), osobito glupav sistem kretanja (zašto jednostavno nisu napravili normalan engine - kad stisnem "A", onda umjesto da likac ide ljevo, on se okreće - OMG!)....ima toga još PUNO.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...

kad stisnem "A", onda umjesto da likac ide ljevo, on se okreće - OMG!)....

OMG,a da promjeniš tipke.Imaš pod opcijam "Keymapping" tu mogućnost, pa navali.Pored toga svaka igra ima defaultne key postavke,pa zbog toga nije glupa,glupi su ljudi koji se ne znaju služiti opcijama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 17:39 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...

OMG,a da promjeniš tipke.Imaš pod opcijam "Keymapping" tu mogućnost, pa navali.Pored toga svaka igra ima defaultne key postavke,pa zbog toga nije glupa,glupi su ljudi koji se ne znaju služiti opcijama.

a koja je tipka defaultno postavljena za KRETANJE u lijevo? znaš, ima razlike između KRETANJA i OKRETANJA.
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...

a koja je tipka defaultno postavljena za KRETANJE u lijevo? znaš, ima razlike između KRETANJA i OKRETANJA.

Znam točno koje su tipke za lijevo i za desno kretanje, ali ti ne kanim reći, jer sve lijepo piše pod "keymapping".Pa kad sljedeći put pukneš OMG to nevalja,jer tipke nisu postavljene onako kako ja hoću, pogledaj pod opcijama.Pored toga u igri postoje tri kamere i sve tri možeš namjestiti iz opcija,ali i iz igre.Naravno za ovo treba pogledati manual i opcije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 21:37 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...

Znam točno koje su tipke za lijevo i za desno kretanje, ali ti ne kanim reći, jer sve lijepo piše pod "keymapping".Pa kad sljedeći put pukneš OMG to nevalja,jer tipke nisu postavljene onako kako ja hoću, pogledaj pod opcijama.Pored toga u igri postoje tri kamere i sve tri možeš namjestiti iz opcija,ali i iz igre.Naravno za ovo treba pogledati manual i opcije.

kako god, ali igra mi je i dalje dosadna... jako je trzava grafika, i to nije zbog kompa (quad core, 8800GT - 1GB, 4GB RAM-a).
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...

kako god, ali igra mi je i dalje dosadna... jako je trzava grafika, i to nije zbog kompa (quad core, 8800GT - 1GB, 4GB RAM-a).

Nije "kako god",jer D&D pravila i igre nisu za svakoga (NWN2 nije Diablo 2 da ubijaš lijevu tipku miša),pa onda beknuti,"OMG igra ne valja, jer kontrole nisu defaultno podešene onako kako je hoću" je glupost.Što se tiče trzavosti,igra je nastala u vrijeme kad su se pojavili prvi dvojezgreni procesori tako da te kužim.Najveći ubojica perfomansi u igri su sjene,a njih postavi na medium ili minimum.Bilo bi dobro da instaliraš i dvije ekspanzije,jer je engine dorađen,a i dodane su nove opcije za uštimavanje grafike.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 13:40 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...
MegaMass 2000 kaže...
I like chineese kaže...

Nije "kako god",jer D&D pravila i igre nisu za svakoga (NWN2 nije Diablo 2 da ubijaš lijevu tipku miša),pa onda beknuti,"OMG igra ne valja, jer kontrole nisu defaultno podešene onako kako je hoću" je glupost.Što se tiče trzavosti,igra je nastala u vrijeme kad su se pojavili prvi dvojezgreni procesori tako da te kužim.Najveći ubojica perfomansi u igri su sjene,a njih postavi na medium ili minimum.Bilo bi dobro da instaliraš i dvije ekspanzije,jer je engine dorađen,a i dodane su nove opcije za uštimavanje grafike.

dobro ok ok pogledat ću za expe, sam dok downam red alert 3
16 godina
neaktivan

IGRA JE SUPER ... i imam slab komp a nis mi ne trza ...i da skidam preko Torrenta ali unutar Torrenta je serijski broj pa nadam se da ce radit multiplay ....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice