MSN nerazumljivi problem?

poruka: 7
|
čitano: 1.759
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Prijatelj mi kaže da s kin god da uspostavi poziv MSN mu pošalje virus. Virus je naime došao preko jedne prijateljice koje mu je poslala e-mail na myspace.

U tom trenutku anitvirus mu je odma javia prisutnost virusa te ga on stavia u quarantenu.

Od tada mu se MSN zamrzne (nakon 5~10min razgovora) i pošalje jednu poruku (koju san i ja dobia, a kad san kliknija na nju zamrznija mi se prozor od MSN-a) koja glasi ovako nekako:

myspace/view/(moj e-mail od MSN-a)

Poruka mu se sama šalje  s kin god da priča.

Jel tko zna u čemu je problem, kako ga riješit?

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×2.4GHz 8MB, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte HD2400XT HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MSN nerazumljivi problem?
Processor kaže...

Prijatelj mi kaže da s kin god da uspostavi poziv MSN mu pošalje virus. Virus je naime došao preko jedne prijateljice koje mu je poslala e-mail na myspace.

U tom trenutku anitvirus mu je odma javia prisutnost virusa te ga on stavia u quarantenu.

Od tada mu se MSN zamrzne (nakon 5~10min razgovora) i pošalje jednu poruku (koju san i ja dobia, a kad san kliknija na nju zamrznija mi se prozor od MSN-a) koja glasi ovako nekako:

Eh meni svako malo iskoci od neke frendica poruka na engleski tipa OCES VIDJETI MOJE GOLE SLIKE? UPRAVO SAM IH STAVILA ONLINE :D lol

A gle... formatiraj :) To ce sigurno pomoci.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo ovako glasi ta poruka. Kad na nju kliknem bloka cili MSN.

foto http://myspc.net/view.php?=dr_sanader@hotmail.com

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×2.4GHz 8MB, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte HD2400XT HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W
17 godina

Instaliraj Malwarebites Anti-Malware i napravi update prije nego kaj skeniras to bi trebalo rijesit problem!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
rambox kaže...

Instaliraj Malwarebites Anti-Malware i napravi update prije nego kaj skeniras to bi trebalo rijesit problem!!!Cool

Pita mi prijatelj di ima besplatne full verzije?
17 godina
prihvaćeno rješenje

Ne treba ti full verzija samo skini besplatnu koja je samo skener i skeniraj i kaj nadje sve obrisi!!!Izlanuo se

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Processor kaže...

nek promjeni šifru ...kao prvo.
kao drugo ... sve ono što su drugi rekli ^^
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny...' -- Isaac Asimov
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice