e ovako imam problema,cookies kako obrisati ja sam ih obrisao preko mozzile i kada idem na neki sajt npr.bug forum bilo mi je sevano e-mail i password,a sada kada sam obrisao moram ponovno upisivati,molim pomoć
Mozzila Firefox
- poruka: 40
- |
- čitano: 11.337
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
briši ih u ccleaneru,a ne u firefoxu,a u postavkama ccleanera ih prebaci na drugu stranu da se automatski logiraš..
mogućnosti-kolačići ..i prebaci ove s foruma i one druge di si logiran..
jednom dnevno obrišeš sve cookies u ccleaneru a ovi se neće brisati..
a u firefoxu pod:tools-options-privacy-settings- makni kvačice s cookies i saved passwords
to je u opciji da ti sve drugo automatski briše kod zatvaranja firefoxa
pod security mora stajat:remember passwords for sites
ne znam jesi skužio,i kako su ti postavljene postavke u firefoxu?
pod privacy staviš:firefox will:use costum settings for history..
u show cookies pod remove all cookies možeš povremeno obrisat kolačiće koje si izdvojio u ccleaneru ako nešto zapne..
instalirao sam pogreškom iLivid download manager,uklonio sam ga ali je ostao Toolbar Searchqu Toolbar,kako da ga uklonim skroz,ne samo da ga isključim?
Kilkni na Firefox > Addons
Idi na plugins pa klikni na remove da izbrises doticni Search Engine ili sta vec.
Kilkni na Firefox > Addons
Idi na plugins pa klikni na remove da izbrises doticni Search Engine ili sta vec.
ipak postojao u control panelu pa sam ga uklonio
pardon što upadam u temu ovako ali zanima me, htio bih reinstalirati winse ali bi htio da mi ostanu postavke i bookmarksi i sve ostalo sa ove mozille. mogu li se ikako te postavke spremiti online ili na nekakvi stick?
pardon što upadam u temu ovako ali zanima me, htio bih reinstalirati winse ali bi htio da mi ostanu postavke i bookmarksi i sve ostalo sa ove mozille. mogu li se ikako te postavke spremiti online ili na nekakvi stick?
napravi backup
skini google Chrome i neces imat problema :)
MozBackup je za takve stvari
O kakvim problemima pričaš? pogledaj naziv teme!
pogledaj prvu poruku!
'ee ovako imam problema'
pogledaj prvu poruku!
'ee ovako imam problema'
Pogledaj datum poruke... i općenito pokušaj biti konstruktivan na forumu! Drago mi je da si rješio te svoje probleme... sad i ja trollam odgovarajući tebi
pogledaj prvu poruku!
'ee ovako imam problema'
Pogledaj datum poruke... i općenito pokušaj biti konstruktivan na forumu! Drago mi je da si rješio te svoje probleme... sad i ja trollam odgovarajući tebi
pa drago mi je
Da ne otvaram novu temu evo u čemu je moj problem.Koristim Mozilu Firefox 7.0.1 ali sam u zadnje vrijeme primjetio da kad se nalazim u Bugovom forumu moram dva puta klikat na strelicu za povratak na prethodnu stranicu.Ovo se događa samo u Bugovom forumu.Neznam u čemu je problem.
Kada downloadam Mozzilla mi downloada a nemogu otvoriti mapu u kojoj je downloadano i nemogu otvoriti to.Molim pomoc
Kada downloadam Mozzilla mi downloada a nemogu otvoriti mapu u kojoj je downloadano i nemogu otvoriti to.Molim pomoc
U koju ti se mapu downloadaju datoteke?
Pojavljuje li ti se kakva poruka greske?
Je li ti je u postavkama namjesteno odprilike ovako:
Probaj i iskljuciti na trenutak antivirusni sustav te onda probati nesto skinuti!
licenca jer nemam original i sad idem download
koji je antivirus u pitanju??
mozda si sam nesvjesno blokirao firefox u postavkama antivirusa?
NOD 32 Antivirus 4 i nisam blokirao
imam jedan čudni glich u ovo browseru... kad pokrenem mozzilu sve ok radi ali nakon vrlo kratkog vremena (kad prosurfam par stranica) mozzila počne štekat a to štekanje bi se najbolje opisalo kao neki pad frameova... inače to mi nebi smetalo kad ovak čitam forume i komentare ali smeta kad sam na youtubeu ili drugim stranicama za pregled videa jer onda videi isto gube na FPS-ovima pa to izgleda kao da štekaju... problem zasad riješavam tako da izađem i opet uđem u mozzilu ali nakon nekog vremena ovo je postalo iritantno... zna li neko trajno rješenje ??
Izašla destetka firefox 10
Kako na mozzili iskljuciti zvuk? Koristim windows xp.
Poštovanje!
Imam jedan iritantan problem u svim browser-ima (FF, IE, Opera). Čini mi se da se flash objekti ne prikazuju (vidi slike).
Nekad mi se sve prikazuje nomalno a nekad se dogodi to sr*nje. Pošto mi je FF deufaltni browser i volio bi da tako ostane postam svoj problem ovdje
Ima li netko ideju zbog čega se ovo događa?
Odi na http://www.mozilla.org/hr/plugincheck/ i reci što piše
Evo: Sad ću to sve ažurirati i nadam se da će pomoć...Hvala puno!
Koliko vidim na slici nema Flasha. Odi na get.adobe.com/flashplayer i preuzmi zadnju inačicu,restartaj browser i odi pod plugins pa tamo vidi jel i dalje flash stoji. Zato što sam ja na drugom laptopu imao problem sa mozillom tj. stalno je brisala flash
Imam problem. Jučer sam windowse reinstaliro i sad su mi se postavke mozille malo pošeremetile. Prije sam svugdje gdje sam se logino odmah čim sa ušao bio sam logira(facebook, bug, youtube itd). Nači dođem na bug forum i odmah sam na svojim stranicama, ne moram kliktat prijavi se ili nešto, isto tako i fejs. E sad mi tako nije, a želio bi da mi se nakon svakog zatvaranja firefoxa obriše history, kompletan( only man will understand this:)). Evo mi sadašnje postavke
Imam problem. Jučer sam windowse reinstaliro i sad su mi se postavke mozille malo pošeremetile. Prije sam svugdje gdje sam se logino odmah čim sa ušao bio sam logira(facebook, bug, youtube itd). Nači dođem na bug forum i odmah sam na svojim stranicama, ne moram kliktat prijavi se ili nešto, isto tako i fejs. E sad mi tako nije, a želio bi da mi se nakon svakog zatvaranja firefoxa obriše history, kompletan( only man will understand this:)). Evo mi sadašnje postavke
BUMP!