Mozilla - scroll ne radi dok je upaljen pdf

poruka: 4
|
čitano: 2.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle, problem je slijedeći:

dok imam u mozilli firefox upaljen barem jedan pdf, u ostalim tabovima ne radi scroll na touchpadu na laptopu. U pdfu scroll radi najnormalnije, ali u ostalim tabovim ne radi. Ako se pdf zatvori tada scroll radi najnormalnije i u ostalim tabovima... Problem se javlja samo u mozilli, u chromu i ie ne. Također scroll na usb mišu uvijek radi normalno...

Našao sam na mozillinim stranicama sa bugovima da ima dosta korisnika te probleme, ali nisam naišao na rješenje...

Inače, laptop: Lenovo Y560, Windows 7 x64, Mozzila Firefox 12

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mozilla - scroll ne radi dok je upaljen pdf
ddannijel kaže...

Dakle, problem je slijedeći:

dok imam u mozilli firefox upaljen barem jedan pdf, u ostalim tabovima ne radi scroll na touchpadu na laptopu. U pdfu scroll radi najnormalnije, ali u ostalim tabovim ne radi. Ako se pdf zatvori tada scroll radi najnormalnije i u ostalim tabovima... Problem se javlja samo u mozilli, u chromu i ie ne. Također scroll na usb mišu uvijek radi normalno...

Našao sam na mozillinim stranicama sa bugovima da ima dosta korisnika te probleme, ali nisam naišao na rješenje...

Inače, laptop: Lenovo Y560, Windows 7 x64, Mozzila Firefox 12

Probaj ovaj touchpad driver http://consumersupport.lenovo.com/ot/en/driversdownloads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=661448&OS=Windows%207%2064bit&cid=16 pa vidi kako će to ići.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan

Do drivera nije sigurno.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mozilla - scroll ne radi dok je upaljen pdf
donator_bubrega kaže...

Do drivera nije sigurno.

http://support.mozilla.org/hr/questions/787447#answer-141393Ovdje je novi driver pomogao.

Al ovo s PDF-om čujem je čest problem s FF4.No može i pod Firefox Options/applications pa namjestiti da se pdf otvara adobe acrobatom računala mjesto pluginom Firefoxa gdje piše u zagradi Firefox.No ako to napravi da proradi treba pod extensions(dodaci) odabrati plugins(priključci) i tamo onemogućiti Adobe acrobat plugin.Mislim da bi onda radilo.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice