Mozilla firefox problem?

poruka: 64
|
čitano: 9.102
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Mozilla firefox problem?
Levi kaže...

Imam problema sa mozillom koji je sljedece prirode.Prilikom restarta systema javlja mi gresku da mi fali fajl pod nazivom xul.dll  ,probao sam problem rijeesiti sa programom ParetoLogic PC Health Advisorom,skinuo sa net-a navedeni fajl i zalijepio ga ali bez uspjeha.
Vrlo cudno ali i kada deinstaliram mozillu i ocistim registri bazu prilikom restarta pojavljuje se isti problem,a mozille nema na OS.
Kao OS koristim win 7,a verzije mozile paaaaa  probao sam ih vise,a problem je i dalje tu.

Ne bi bilo loše skenirati MBAM-om jer ovu poruku može generirati virus. Registry možeš čistiti sa Glary Utilities, umjesto ParetoLogica, koji je rogue program.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 11:49 (deadman).
17 godina
protjeran
Levi kaže...

Bezuspješno,nakon deinstaliranja firefoxa,u >Program data/app data nema foldera mozilla.

Probao sam na dva načina,na gore opisani i na kako bi rekli "SUHO" brisanje i onda na deinstalicuju i opet ništa.Čak sam i u folderu User/my name/app.data/Roaming pronašao folder Mozilla firefox i sve pobrisao ali problem je isti.

Lokal disk C--Users--(onda ti piše na vrhu s lokotom tvojereg.  ime npr peronnni ispod ti je default i ispod Public)--ti ideš na peronnni--AppData--Local--i sad ti je tu negdje po redu Mozilla (pobriši odmah taj folder, nemoj ni gledati što je u njemu (tu je smješten cashe i sl.)

vratiš se na dio gdje je local-local low i roaming.

sad ideš na Roaming ---opet pri dnu imaš folder Mozilla (tu su ti profili itd)

to bi bilo to, a ako si nešto prčkao po regeditu tu ti ne mogu pomoći.

16 godina
neaktivan
Levi kaže...

Imam problema sa mozillom koji je sljedece prirode.Prilikom restarta systema javlja mi gresku da mi fali fajl pod nazivom xul.dll  ,probao sam problem rijeesiti sa programom ParetoLogic PC Health Advisorom,skinuo sa net-a navedeni fajl i zalijepio ga ali bez uspjeha.
Vrlo cudno ali i kada deinstaliram mozillu i ocistim registri bazu prilikom restarta pojavljuje se isti problem,a mozille nema na OS.
Kao OS koristim win 7,a verzije mozile paaaaa  probao sam ih vise,a problem je i dalje tu.

Probaj skinuti taj xul.dll fajl i staviti ga u instalacioni folder Firefoxa.

http://dll.downloadatoz.com/xul.dll-file.html

http://baguje.com/author/icecold/
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 12:36 (icecold).
16 godina
neaktivan
Mozilla firefox problem?

E ovako,problem je uspijesno rijesen sa programom<Malwarebytes' Anti-Malware>.

Ipak je bila u pitanju neka spijunsak aplikacija.

Hvala svima na ulozenom trudu oko rijesavanja ovog problema.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice