Miš i Skype

poruka: 3
|
čitano: 1.337
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Miš i Skype

naci cim upalim video na Skypeu mis mi se uspori, ima lag od 2 sekunde recimo, al primjetio sam da i se to događa samo sa laserskim miševima (deathtaker i drakonia) dok kada sam sa starim optickim mišem sve radio bez problema. dali se neko susreo s ovakim problem i jel zna kako ga mogu rijesit?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Miš i Skype
kikicaca kaže...

naci cim upalim video na Skypeu mis mi se uspori, ima lag od 2 sekunde recimo, al primjetio sam da i se to događa samo sa laserskim miševima (deathtaker i drakonia) dok kada sam sa starim optickim mišem sve radio bez problema. dali se neko susreo s ovakim problem i jel zna kako ga mogu rijesit?

Nema to veze sa 'laserskim misevima'. Upisi u google "skype slows down mouse" i probaj naci rjesenje.

Ili sve formatiraj i instaliraj sa najnovijim driverima i najnovijom verzijom skype-a + po mogucnosti sto noviji OS.

14 godina
neaktivan
Miš i Skype

Skinuti najnoviji driveri za miš, najnovija verzija skajpa, prije cca mjesec dana stavljen novi sustav(to mi se događalo i prije na proslom windowsu), svaki puta kad upalim video s laserskim pocne mi stekat, pa ga isključim i ukljucim opticki i sve je opet u redu -.-

na googlu nisam bas nesto korisno nasao.. ne kuzim sta se događa...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice