Znaci jucer mi je je blokiran hotmail jel je navodno neko htio uc u njega e sad ja imam problem probao sam vec 2 puta i nece mi nikako poslat onu sifru zanima a nemogu se sjetit tajnog pitanja jel sam taj mail radio prije nekih 7-8 god i sad zanima me postoji li neka mogucnost da ih ja kontaktiram te potvrdim svoju autenticnost podatcima tj accountima koje imam registrirane na taj mail ili kako vec ide..??
hvala unaprijed i nadam se da sam postavio temu na dobro mjesto..:S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako imaš uključenu provjeru u dva koraka, onda ti ms može poslati sms ili mail sa kodom za ulaz u tvoj Hotmail račun.
Ako to nemaš, onda bu čupavo, jer bi tako bilo tko mogao tražiti pristup bilo kojem accountu uz tvrdnju da je njegov,
a Microsoft je svejedno na koje si se ti još accounte kačio sa tim Hotmailom.....
Ima i to tajno pitanje, ima i rezervni mail, možeš ih i kontaktirati, al nebude baš glatko....
Znaci sada sam probao 100 opcija za vracanje emaila i nista pa sad me zanima da li neko zna kako da kontaktiram support ja nigdje nemogu nac nikakav mail ili nesto slicno pa ako neko moze pomoci bio bih jako zahvalan..