Matična ne podržava USB boot?

poruka: 9
|
čitano: 4.985
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Matična ne podržava usb boot????

E ovako moja matična je P5vd2-vm se, i ne podržava usb boot. Jel ima neki program da mogu napravit da mi boota sa USB-a i ako ne podržava USB boot?

Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Matična ne podržava usb boot????

Ne može. Ako postoji noviji BIOS koji podržava boot s USB-a onda je to jedino rješenje.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
neaktivan
Re: Matična ne podržava usb boot????

Hvala "MrBlc" :)

LOCK!

16 godina
odjavljen
Matična ne podržava USB boot?

U biti, ima još jedna opcija koje sam se sad sjetio: postoji boot disketa koja ti omogućuje bootanje sa CD-a ili USB-a na bilo kojem kompu. Naravno, praktična upotrebljivost ovisi o tome za što ti treba.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Matična ne podržava USB boot?

Jel mislis na disketu pravu jer ako na nju mislis ja je nemam gdje stavit jer nemam taj utor.?

17 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

Jel mislis na disketu pravu jer ako na nju mislis ja je nemam gdje stavit jer nemam taj utor.?

A kakva je to kriva disketa? XD

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
16 godina
odjavljen
DJecko23 kaže...

Svaku boot disketu možeš pomoću UltraISO-a prebacit na CD, pa možeš bootati tu "disketu" s CD-a u odabrati da ti učita USB stick kao boot uređaj (naravno, to radiš svaki put kada bootaš s USB-a). Opet, ni ova mogućnost ti ne koristi ako želiš bootat s USB-a jer nemaš CD-rom.

Ako je neki drugi razlog zbog kojeg želiš bootat s USB-a, a ne uspiješ je naći na netu, mogu potražiti imam li još tu disketu i napraviti image, pa ti poslati, ali vjerojatno ne prije sljedećeg tjedna.

16 godina
neaktivan

Postoji rješenje - Plop Boot Manager

Pošto imaš Sedmicu ,može se instalirati i kroz EasyBCD.

A pošto radi i na deset godina staroj matičnoj (kad je USB boot bio još SF) ,radit će na svakoj!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 13:54 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...

Postoji rješenje - Plop Boot Manager

Pošto imaš Sedmicu ,može se instalirati i kroz EasyBCD.

A pošto radi i na deset godina staroj matičnoj (kad je USB boot bio još SF) ,radit će na svakoj!

Kizo kako koristiti Plop Boot Manager?

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice