E mail server pomoc

poruka: 5
|
čitano: 2.284
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
E mail server pomoc

pozdrav,

trebam jednu malu pomoc od vas.naime u mojoj firmi imam oko 30 e mail adresa iz dva domena (adresa@domen1.com i adresa@domen2.ba) na svakom racunaru posebno radnici koriste outloook express da bi provjeravali i slali postu. ideja je sledeca....treba mi program koji radi pod win server 2003 koji ce primati postu od svakog naloga ponaosob i prikazivati te mailove na accountu (ssvaki radnik ima account na serveru) a radnik isto da moze slati i primati mailove normalno.....e mail klijent nije bitan uopste,samo da radi...ovo mi treba iz razloga sto mailovi imaju dosta attachmenta i ponekad predstavlja problem uraditi bacup svega.....a i meni da je lakse ponekad prekontrolisati sve mailove...

unaprijed hvala za svaku pomoc i savjet

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: E mail server pomoc
casper_server kaže...

pozdrav,

trebam jednu malu pomoc od vas.naime u mojoj firmi imam oko 30 e mail adresa iz dva domena (adresa@domen1.com i adresa@domen2.ba) na svakom racunaru posebno radnici koriste outloook express da bi provjeravali i slali postu. ideja je sledeca....treba mi program koji radi pod win server 2003 koji ce primati postu od svakog naloga ponaosob i prikazivati te mailove na accountu (ssvaki radnik ima account na serveru) a radnik isto da moze slati i primati mailove normalno.....e mail klijent nije bitan uopste,samo da radi...ovo mi treba iz razloga sto mailovi imaju dosta attachmenta i ponekad predstavlja problem uraditi bacup svega.....a i meni da je lakse ponekad prekontrolisati sve mailove...

unaprijed hvala za svaku pomoc i savjet

Nek ostavljaju kopiju mailova na serveru i onda imaš sve na jednom mjestu

15 godina
neaktivan
E mail server pomoc

Spajam mami mail sluzbeni na mob i u postavkama outlooka nije dostupan pop server, a pod helpom mi je outlook.office365.com koji je nevaljao. Kako da ga saznam?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 0:39 (meluka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E mail server pomoc

pozdrav, e imam mali problem, uglavnom mjenjao sam windowse i zaboravio facebook šifru, sad mi je facebook poslao šifru na mail kojeg dugo ne koristim (drazen.sagata@ck.t-com.hr) i sad neznam na koju web domenu da idem i kamo da upišem ovaj email da ga otvorim i upišem novu šifru koju su mi poslali.. molio bih za brzu pomoć ako je moguće

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: E mail server pomoc

To je T-comov mail i njega možeš pogledati ovdje. Password valjda znaš. Ako ne, zovi SZK (0800...) i pitaj ih jel ti ju mogu dati.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice