Logitech kamera neradi na win7

poruka: 6
|
čitano: 4.278
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

dakle radi se o ovoj kameri kodnog imena V-UBC40 http://www.logitech.com/repository/450/gif/3458.1.0.gif za koju nema drivera za win 7 BAREM NE NA LOGITECHOVOM SUPPORTU, ali ja sam nesto iskemijao sa driverima za xp i dobio sliku ali ova kamera ima integrirani mikrofon koji nemogu nikako osposobit... ima li ko neku ideju kako da ovu kameru osposobim na win 7?

sss.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Logitech kamera neradi na win7

Jesi li probao sa driverima za Vistu?

Pogledaj da li je kamera kompatibilna sa 7 -com pomoću Part Numbera (P/N) kamere i provjeri na tablici na linku ispod:

http://logitech-en-emea.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_emea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3428&section=troubleshoot&crid=435&lt_product_id=3780&tabs=1,3,2,5&cl=roeu,en&p_search_text=QuickCam%20%20Messenger

16 godina
neaktivan

nema ni drajvera za vistu...

sss.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zna li ko sta napravit?? lud sam vise s ovim , a ne kupuje mi se nova kamera...

sss.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno bi bilo najbolje da si skratiš muke i kupiš novu kameru kompatibilnu sa win 7.

Neke stvari na sedmici izgleda neće nikada dobiti službeni suport, a neke iako ga službeno imaju to je toliko traljavo da je katastrofa.

Kao u slučaju mojeg AiO Canona mp 780. Kilu živaca sam potrošio da osposobim skeniranje, ali ne službeno podržanim programom jer taj jednostavno ne radi.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imaju driveri za vistu ali ni oni ne rade na win 7.imao sam istu kameru.nema nista od te kamere.uzmi novi kao i ja

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice