Limited or no connectivity

poruka: 7
|
čitano: 2.242
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
limited or no connectivity

Dobar dan dobri ljudi.

Problem je ovaj :

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/217/51553460.png/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/1716/51553460.png[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]  

Neki su mi rekli da probam installirat microsoft framework, ali to nije uspjelo.

Ja se baš i ne razumijem u tu svu opremu.Internet nije preko routera nikakvog već nešto sasvim treće što nez da objasnim.

sve dok nisam oborio sistem radilo je kako treba, nakon toga se pojavilo ovo, mislio sam da je možda do optičkog kabela pa sam kupio novi (štajaznam)

Novi sam na bug-u,tako da nemojte zamjerit ako prekršim neko pravilo.

Pomozite molim vas!
Unaprijed hvala! 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

idi u control panel / network connctions /

desni klik na Local Area conncetion / klikni properties / klikni configurate / klikni Driver / klikni Uninstall / klikni Ok / 

resetiraj kompjuter

kad se pokrene ponovno kompjuter ce sam instalirai driver komponentu koju si ti uklonio ali ce ju pokusati konfigurirati sa internet vezom koju ti imas ...

Zamolba za članove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 8:36 (PR0MATRAC).
Moj PC  
5 0 hvala 3
10 godina
neaktivan

Pozdrav! Ovak da ne otvaram novu temu imam sličan problem. Znači imam komp (win xp) i laptop (win 7) koji se spajaju na isti modem (Thomson TG782) komp žičano, a laptop bežično e sad problem je taj što na laptopu normalno koristim internet dok mi na kompjuteru javlja Limited or no connectivity i renewing your IP adress cannot be completed. Uz to nemam ni telefonsku vezu.  Da li netko zna u cemu bi mogao biti problem? Što da radim? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 14:23 (Aly666).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad se spajaš sa bilo kojim drugim računalom preko žice jel ti isto javlja taj problem?

Prvo pokušaj desni klik dole na lan, pa properties u general tabu (prvi će ti se otvorit) u području this connnection.... odaberi internet protocol TCP/IP i properties, postavi adresu ručno na 192.168.1.5 (ne mora biti ta adresa, prve 3 kombinacije brojki ti moraju biti iste kao što su na adresi od rutera a posljednju staviš po želji), masku postavi na 255.255.255.0, default gateway na 192.168.1.1 a DNS servere na 8.8.8.8 i 8.8.4.4 spremi postavke te probaj onda dal ti net radi,ako radi onda provjeri DHCP postavke u ruteru.

Što se tiće ovog sa telefonom to nisam skužio,ali ako imaš bilokakve probleme sa telefonom zovi operatera.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Limited or no connectivity

- PC ne dobija IP od DHCP servera. Ovisno gdje je problem, PC-modem..

- provjeri kabel, odspoji-spoji, gledaj lampice i poruke, port na routeru..

- ako ne pomogne, resetiraj postavke mreže, auto...

- ako ne pomogne, restiraj modem, gledaj lampice i poruke..

- ako ni to ne pomogne, resetiraj modem (hardreset čačkalicom) ili zovi SZK.

Ovisno koj ISP, postavke modema/routera, možeš i ručno unjeti te podatke, dobio si gore primjer za tcom.. za druge operatore se mijenja IP. DNS može 8.8.8.8

to bi mogao i testirati pinganjem ili kraći put, SZK ako na telefonu dobiješ nekog tko zna što radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan

sve sam to isprobala, ništa nije davalo rezultata, na kraju je izgleda mrežna odapela. Hvala na pomoći!!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Limited or no connectivity
Aly666 kaže...

sve sam to isprobala, ništa nije davalo rezultata, na kraju je izgleda mrežna odapela. Hvala na pomoći!!

-sad vidim sa slike to je nforce chipset, možda pogrešan driver, umjsto allinone, treba koristiti izdvojeni driver (audio i mreža) skineš sa str proizvođača MBO, ili je odapela..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice