Laptop i fullscreen yt video problem

poruka: 7
|
čitano: 1.429
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle, radi se o "HP Pavilion g7 Notebook" laptopu. Pretpostavljam da je ovo podforum za pitanje ovog tipa, jer inače je sa ekranom sve uredu.

No, od nedavno mi se pojavio problem da kad otvorim youtube klip, prikazat će se sasvim normalno u windowed ili stretched modu, no kada ga fullscreenam, boje se katastrofalno poremete, recimo, bež majica će postati jarko žuta, boja kože kod osoba će postati skoro pa ljubičasta itd... Update sam flash player, samo je popravio probleme sa sporijim učitavanjem sadržaja, sumnjam da je do grafičkih drivera jer čak i igre igram sasvim uredu na istom laptopu bez smetnji.

Unaprijed hvala.

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi probao sa drugim browserom dali se isto desava?

Koji sada koristis da se to desava?

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Laptop i fullscreen yt video problem
Praedator kaže...

Jesi probao sa drugim browserom dali se isto desava?

Koji sada koristis da se to desava?

Da, izgleda da sam to najbitnije zaboravio napomenuti. Problem je samo kod Mozille, međutim, to je jedini browser koji dolazi u obzir kod ličnog korištenja. Uradio sam update ali opet isto {#}

13 godina
neaktivan

Da, ja sam zbog toga presao na chrome a obozavao sam mozillu.

Probaj naci negdje stariju verziju i nju instaliraj.

Ili deaktiviraj flash od mozille pa skini adobe FP i njega postavi da ga mozilla koristi.

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Probaj možda desni klik miša na bilo koji od otvorenih videa na youtubu,odaberi Settings i makni kvačicu sa ''Enable hardware acceleration'',i onda stisni close,reloadaj stranicu,pa vidi oće li opet isto.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
1987veki kaže...

Probaj možda desni klik miša na bilo koji od otvorenih videa na youtubu,odaberi Settings i makni kvačicu sa ''Enable hardware acceleration'',i onda stisni close,reloadaj stranicu,pa vidi oće li opet isto.

To je pomoglo, hvala velika!

15 godina
BannedOnThisForum kaže...
1987veki kaže...

To je pomoglo, hvala velika!

Ajd super...znam da je tako bilo i na mom laptopu,bila je neka zelena crta preko ekrana,i od kad sam to isključio,sve se riješilo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice