Kingston datatraveler 32gb usb 3.0 problem

poruka: 2
|
čitano: 482
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kingston datatraveler 32gb usb 3.0 problem

Poz.

Imam problem sa gore navedinim Usb-om. Prikazuje mi ga u device manageru i u disk managment-u ali ga ne mogu formatirati. Probao sam sa raznim programima sa za formatiranje ali ni jedan ga ne uspijeva formatirati. Probao na par kompova i svagdije ista priča pa molim pomoć oko rješavanja ovog problema.

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 11:25 (kovaos).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kingston datatraveler 32gb usb 3.0 problem

nemaš što formatirati (removable... nema ga). Disk je zapravo dva dijela, kao cd player+medij tj kontroler+medij. Medij ti je crko (chip) i sam kontroler (interni na/u disku) ga ne vidi.

.. ili soft problem (eliminirano pokušavanjem s raznim apps).

+ naravno, kod mehaničkih diskova crkavanje nije tako konkretno, memorija/flash je kao žarulja, radi-crkne, pa čak i da se samo odlemila memorija s pločice.

unutar standarda je predviđen i 'manji kvar', tad se uređaj zaključa u readonly, da bi se mogli spasiti podaci, tad se ne može brisati-formatirati, samo čitati (s malo sreće) i kod takvog kvara se disk vidi. Treći tip kvarova je mogućnost crkavanja kontrolera-elektronike, tad uređaj ne radi (ali postoji teoretska šansa da se/kad bi se.. dođe do podataka itd.).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 13:09 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice