Kako uskladiti sliku s računala na lcd tv-u

poruka: 11
|
čitano: 8.890
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Spojio sam si računalo preko VGA kabla na lcd televizor. Kada se računalo uključilo i prikazala se slika destkopa, pola lijeve strane desktopa mi je falilo. Imam grafičku karticu ati radeon hd4670. Bi li mi netko mogao postati par screeshotova da mi pokaže kako se rezolucija namještava (pretpostavljam u ccc-u).

I imam još jedno pitanje. Koji mi kabel treba da zvuk s compa spojim na zvučnike od televizora?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta nitko nije spajao comp na tv pa mi ne može reći?Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 17:50 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako uskladiti sliku s računala na lcd tv-u
Koji OS imaš? Dali želiš sliku samo na Tv-u, ili na oboje istu?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina

U ccc-ju potvrdi samo jean ekran, ti imaš duplicirano i zbog rezolucije ti je ovakva slika. Moraš podesiti i koji ekran če ti biti primarni, tek onda če biti slika ok. U win 7 to uradi sa tipkom Win+P.

hugopod
17 godina
neaktivan

Nemam dupliciranu sliku, nego mi fali mali dio desktopa (ne vidim start gumb).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš rezoluciju za TV a ne za računalo. samo promeni primarni ekran i sve če bit u redu.

hugopod
16 godina
neaktivan

Koji Lcd imaš?

<div><script type='text/javascript' src='http://www.nvidia.com/content/includes/js/swfobject.js'></script><div id='flexContainer'><div id='flexApp'></div></div&g
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rezolucija na tvom LCD-u je manja od one na monitoru. Da bi kloniranje slike bilo uspješno moraju se koristit 2 iste rezolucije, a kako je na tvom tv -u rezolucija manja, gubiš dio slike.

Postavi rezoluciju na maksimalnu vrijednost koja može bit na tvom tv-u (u tom slučaju smanjuješ rezu na monitoru), ili koristi extend desktopa a ne clone.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 14:22 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Čovik moj, ti imaš ili previše visoku rezoluciju za svoju tv ili koristiš extended desktop. Dakle ili dupliciraj dektop,a ne ne extend, ili postavi manju rezoluciju. Koji OS koristiš?

EDIT: Danny me prestigao, nisam vidio, dok sam ja uslikao, napisao....Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 14:30 (Smooth Operator).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neki da sam spoji laptop s lcd-om ( hd-ready) i isto mi je tako bila slika dana u desnu stranu..Riješio sam na sljedeći naćin da sam otišao u meni televizije u postavke slike te tamo imao opciju za namištanje rezolucije LCD-a na rezoluciju laptopa.        Samo reci koja ti je marka LCD-a

<div><script type='text/javascript' src='http://www.nvidia.com/content/includes/js/swfobject.js'></script><div id='flexContainer'><div id='flexApp'></div></div&g
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thomilla05 kaže...

Neki da sam spoji laptop s lcd-om ( hd-ready) i isto mi je tako bila slika dana u desnu stranu..Riješio sam na sljedeći naćin da sam otišao u meni televizije u postavke slike te tamo imao opciju za namištanje rezolucije LCD-a na rezoluciju laptopa.        Samo reci koja ti je marka LCD-a

Riješio sam i ja tako što lcd  ima opciju auto podešavanja ekrana pa mi za par sekundi namjesti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice