Kako uci u MSN

poruka: 6
|
čitano: 1.466
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Da li je moguce uci u MSN?

Da li je ikako moguce uci u MSN? Znam da je on ukinut (sad sam saznao, dugo nisam imao msn) ali ima li neki nacin da nadjem stare kontakte tj prepiske koje me zanimaju, imam neke podatke koji su mi jako hitni.

MSN sam instalirao negdje 2008-2009 a negdje 2011. sam ga deinstalirao. Ne znajuci da se on vise ne koristi, ja ga skinuo neki dan i naravno javlja mi gresku. Ne znam ni lozinku no o tome cu mislit kasnije, zanima me prvo da li ikako mogu da pristupim tom msn racunu kojeg sam imao i da si pogledam stare prepiske sa ljudima?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Da li je moguce uci u MSN?

kolko se sjecam logovi su smjesteni lokalno da disku, ne na serveru, pa ako otada nisi nista prckao (highly unlikely) logovi bi trebali bit "negdje tamo".

logirat se ne mozes jer su MSN serveri davno ugaseni..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
neaktivan
nixass kaže...

kolko se sjecam logovi su smjesteni lokalno da disku, ne na serveru, pa ako otada nisi nista prckao (highly unlikely) logovi bi trebali bit "negdje tamo".

logirat se ne mozes jer su MSN serveri davno ugaseni..

e da..taj komp mi uopce ne radi..mrtav vec davno...tako da izgleda nista od toga..hvala na odgovoru

17 godina

jel mrtav komp ili disk? ako je "komp" mrtav onda izvadi disk i procackaj po njemu..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
neaktivan
nixass kaže...

jel mrtav komp ili disk? ako je "komp" mrtav onda izvadi disk i procackaj po njemu..

iskreno ne znam..stoji vec par godina kutija u podrumu..na koji disk mislis, hard ili? kako to da napravim, kako da procackam, mozes malo detalnije, oprosti ja sam starija generacija, bas se ne razumijem u kompove

15 godina
neaktivan
Kako uci u MSN

Izvadi stari disk iz kompjutera i spoji ga na neki koji radi i otvori disk u file manageru.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice