Kako slušati stream radio na mobu

poruka: 6
|
čitano: 2.711
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

kako bi ja mogao slušati stream radio na mobitelu, na androidu, jel mu dovoljan onaj flash player za android? i di i koji ga skinuti, na google playu je neki za 1 dolar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ukoliko te ne smetaju reklame u aplikaciji dobar je TuneIn Radio (postoji i Pro verzija bez reklama). Ima opcija za slusanje koje god hoces radio postaje iz cijelog svijeta.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Kako slušati stream radio na mobu

pojasni mi malo to molim te, jer to vidim da imaju i neki autoradiji? a to pitam bas da u autu mogu slusati stream radio?

16 godina
neaktivan
smotaniveliki kaže...

pojasni mi malo to molim te, jer to vidim da imaju i neki autoradiji? a to pitam bas da u autu mogu slusati stream radio?

mislis pustati sa mobitela glazbu na auto radio ili sa auto radija na mobitel? ako je ovo prvo onda povezes mobitel na neki nacin (bluetooth) sa auto radio te na auto radiju stavis da glazba ide sa mobitela. za ovu drugu soluciju postoje nacini (sigurno), samo bi trebalo guglati.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
10 godina
neaktivan

ma to zna da to znam ako na mobitelu mogu povezem primjerice s 3.5mm jackom na radio ali dali bez toga moze raditi posto ti neki radii imaju tu aplikaciju a drugi nemaju? ili ako to radio nema nece se ni povezati s mobitelom? to mislim 

uglavnom ja bi da mogu na radiu u autu slušati, može biti povezano preko mobitela ok, ali da je čim kvalitetnije to izvedeno da se ne kvari kvaliteta zvuka

instalirao sam si to i radi, kada budu te reklame i koliko?? na koji način?

te je isprobao ko još ove ostale koje nude pod similar?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 16:47 (smotaniveliki).
17 godina

Treba ti aplikacija koja omogučava stream radio stanica

ja osobno koristim Tine in radio  aplikacija android

samo u tom slučaju moraš imat  barem 1,5 do 2 gb internetskog prometa po punoj brzini  kada si vani  i patiti ra dadio stanice pokrećeš preko wifi veze  kad god je to moguče radi uštede podatkovnog prometa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 19:49 (Petar85).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice