Kako obrisati potpuno program

poruka: 9
|
čitano: 9.940
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

iliti,kako da deinstrilram i obrišem sve tragove nekog programa iz windowsa,da bude kao da ga nikad nisam ni instalirao.

kao da nikad nije postojao na mom kompu,totalna anihilacija tog deinstaliranog programa iz registra i kompa općenito.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Postoje razni uninstalleri tipa Revo uninstallera i slicno ali tesko da ce ijedan program ama bas potpuno uklonit sve njegove unose u registryju.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da u naprednoj deinstalaciji u revu(označi sve/briši sve),ako ostane koja stavka pa s registry cleanerom(može i glary-jev)
i još na search pa ako ima koji file..

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 18:53 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako obrisati potpuno program
F1-IVO kaže...

Postoje razni uninstalleri tipa Revo uninstallera i slicno ali tesko da ce ijedan program ama bas potpuno uklonit sve njegove unose u registryju.

znam za revo i slične,i to i je problem štp ni jedan potpuno ne poništi sve,a ti misliš da je to nemoguče,a onda je valjda tako.

jedino još možda ako se može da to sam iz registra uništim,pa ako i zabrljam nešto barem ću naučit,šta ti misliš.

jel to onda potpuno,ali baš kao da ga nije bilo poništi,seneka

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 18:53 (shimano).
17 godina
neaktivan
shimano kaže...

znam za revo i slične,i to i je problem štp ni jedan potpuno ne poništi sve,a ti misliš da je to nemoguče,a onda je valjda tako.

jedino još možda ako se može da to sam iz registra uništim,pa ako i zabrljam nešto barem ću naučit,šta ti misliš

Napravi backup registry baze pa onda cackaj da ti se ne dogodi ko meni jednom da vise nije pola stvari radilo jer sam nesto krivo pobrisao.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
shimano kaže...

jedino još možda ako se može da to sam iz registra uništim,pa ako i zabrljam nešto barem ću naučit,šta ti misliš

Napravi backup registry baze pa onda cackaj da ti se ne dogodi ko meni jednom da vise nije pola stvari radilo jer sam nesto krivo pobrisao.Cool

a gdje da počnem,recimo ako želim obrisati tune up ili nešto

16 godina
neaktivan

ne mogu sa sigurnošću tvrditi,ali ja tako radim..nakon reva s glaryjevim cleanerom i još s registry cleanerom od ccleaner-a i odem na start i serch pa obrišem foldere(s tim da sam tu oprezniji)..
tim redom..

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 19:00 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

ne mogu sa sigurnošću tvrditi,ali ja tako radim..nakon reva s glaryjevim cleanerom i još s registry cleanerom od ccleaner-a i odem na start i serch pa maknem foldere(s tim da sam tu oprezniji)

ok,i onda kad ponovo instaliram taj program,poslije tvoje procedure,biti će kao novi ili..

16 godina
neaktivan

trebao bi bit,nikakvih problema nisam imao..neki se gadno zakucaju u registar,probaj..

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice