ovako...imam NFS Undercover na DVD-u u .iso datoteci veličine 4.20 GB. Kako da spržim tu datoteku na DVD i da NFS instaliram normalno ? Imam PowerISO i Alcohol 120%...samo sto ne znam kako i sta moram
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja koristim Alcohol.Klikni na Carobnjak za snimanje nadji taj iso file i stisni da ga snimi i to ti je to.
da ali meni je ta slika na dvd-u. Moram ju prvo prebacit na disk pa onda na dvd. Nudi mi opciju za presnimavanje na disk .iso i .mds. Koju da odaberem ?
Kopiraj taj iso file sa dvd-a na hard i onda napravi ono sta sam ti napisao u postu iznad.
da ali meni je ta slika na dvd-u. Moram ju prvo prebacit na disk pa onda na dvd. Nudi mi opciju za presnimavanje na disk .iso i .mds. Koju da odaberem ?
ok...hvala svima
imam problem sto svaki iso file koji skinem otvara mi sa mozzilom, mislim cim pocnem skidat file kod preuzimanja mi je od mozzile ikonica.
Molim vas pomozite!
Shift + desni klik na taj iso file, odaberi open with i onda tamo odaberi koji ti se program svida za otvaranje tog iso-a. Problem rijesen 
ma stvar je u tome sto bih htio da mi iso file bude u formatu u kakvom je dosao,a ne da mi otvara sa mozzilom ili notepadom sto mi nudi opcije kad mi ponudi s cim da otvorim
ma stvar je u tome sto bih htio da mi iso file bude u formatu u kakvom je dosao,a ne da mi otvara sa mozzilom ili notepadom sto mi nudi opcije kad mi ponudi s cim da otvorim
- ...
- nemoj odabrati otvaranje, pa ti ga neće otvarati, ako do sad već nisi naučio, postoji download=snimanje/save..
-btw, kad windowsi nemaju asociranu aplikaciju za neki file/format tad ponude ''otavaranje nekom aplikacijom''.. ako tad odabereš FF ili notepad, tad win te fileove (s tom extenzijom) otavara odabranom aplikacijom. Pošto notepad i ff nemaju ništa s ISOom, to je pogrešno. ISO asociraj s aplikacijama za snimanje ili mountanje ISOa (npr CDBurnerXP i sl.). ... desni klik. ...
skinuo sam Windows 7 Ultimate 32-bit u iso formatu . da li je moram ekstraktovati prije nego sto pocnem da snimam ili da je snimim ovako kompresovanu ?
skinuo sam Windows 7 Ultimate 32-bit u iso formatu . da li je moram ekstraktovati prije nego sto pocnem da snimam ili da je snimim ovako kompresovanu ?
ISO file snimaš sa ISO burnerom, ne snimaš ga ekstraktanoga niti kao ISO.
Moraš ga snimiti tako da medij bude bootabilan.