ISO problem

poruka: 12
|
čitano: 2.966
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ISO problem

ovako...imam NFS Undercover na DVD-u u .iso datoteci veličine 4.20 GB. Kako da spržim tu datoteku na DVD i da NFS instaliram normalno ? Imam PowerISO i Alcohol 120%...samo sto ne znam kako i sta moramSramim se

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ISO problem

Ja koristim Alcohol.Klikni na Carobnjak za snimanje nadji taj iso file i stisni da ga snimi i to ti je to.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ISO problem

da ali meni je ta slika na dvd-u. Moram ju prvo prebacit na disk pa onda na dvd. Nudi mi opciju za presnimavanje na disk .iso i .mds. Koju da odaberem ?

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ISO problem

Kopiraj taj iso file sa dvd-a na hard i onda napravi ono sta sam ti napisao u postu iznad.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ISO problem
Ivanplesh kaže...

da ali meni je ta slika na dvd-u. Moram ju prvo prebacit na disk pa onda na dvd. Nudi mi opciju za presnimavanje na disk .iso i .mds. Koju da odaberem ?

Copy-pasteaj ju na disk i onda kroz alkohol burn image to disc...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
ISO problem

ok...hvala svima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ISO problem

imam problem sto svaki iso file koji skinem otvara mi sa mozzilom, mislim cim pocnem skidat file kod preuzimanja mi je od mozzile ikonica.

Molim vas pomozite!

0 0 hvala 0
18 godina
ISO problem

Shift + desni klik na taj iso file, odaberi open with i onda tamo odaberi koji ti se program svida za otvaranje tog iso-a. Problem rijesen {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ISO problem

ma stvar je u tome sto bih htio da mi iso file bude u formatu u kakvom je dosao,a ne da mi otvara sa mozzilom ili notepadom sto mi nudi opcije kad mi ponudi s cim da otvorim

17 godina
malik27 kaže...

ma stvar je u tome sto bih htio da mi iso file bude u formatu u kakvom je dosao,a ne da mi otvara sa mozzilom ili notepadom sto mi nudi opcije kad mi ponudi s cim da otvorim

- ...{#}

- nemoj odabrati otvaranje, pa ti ga neće otvarati, ako do sad već nisi naučio, postoji download=snimanje/save..

-btw, kad windowsi nemaju asociranu aplikaciju za neki file/format tad ponude ''otavaranje nekom aplikacijom''.. ako tad odabereš FF ili notepad, tad win te fileove (s tom extenzijom) otavara odabranom aplikacijom. Pošto notepad i ff nemaju ništa s ISOom, to je pogrešno. ISO asociraj s aplikacijama za snimanje ili mountanje ISOa (npr CDBurnerXP i sl.). ... desni klik. ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
protjeran
ISO problem

skinuo sam Windows 7 Ultimate 32-bit u iso formatu . da li je moram ekstraktovati prije nego sto pocnem da snimam ili da je snimim ovako kompresovanu ?

Black.Assassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
informaticar64 kaže...

skinuo sam Windows 7 Ultimate 32-bit u iso formatu . da li je moram ekstraktovati prije nego sto pocnem da snimam ili da je snimim ovako kompresovanu ?

ISO file snimaš sa ISO burnerom, ne snimaš ga ekstraktanoga niti kao ISO.

Moraš ga snimiti tako da medij bude bootabilan.

iclock2much
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice