Pozz ljudi :)
zanima me kako natjerati IE8 da mi zapamti lozinku i username na facebook stranici ? Pojavi se poruka "remember password" i kliknem na zapamti i opet ne zapamti.
zanima me kako natjerati IE8 da mi zapamti lozinku i username na facebook stranici ? Pojavi se poruka "remember password" i kliknem na zapamti i opet ne zapamti.
chk box u opcijama, delete hstory .. i auto complete? Također s tweakom, kod gašenja OSa, moguće i postavke antivirusa itd.. ugl. sve koje mogu imati veze s održavanjem i securityjem..
chk box u opcijama, delete hstory .. i auto complete? Također s tweakom, kod gašenja OSa, moguće i postavke antivirusa itd.. ugl. sve koje mogu imati veze s održavanjem i securityjem..
složeno je sve da zapamti povijest, passworde i te stvari...stvarno ne kužim...
↑↑↑↑
drugi dan, drugi problem...hehe, no sad je stvar u tome da sam instalirao Bing toolbar i piše da je instaliran i prikazan je pod Manage add-ons, ali ga nema tj. nije integriran u sučelje ?! To mi se dogodilo i s IE7 Pro i još nekim dodacima...please help :L
Firefox bi bio za njega najbolja opcija.