Internet Explorer 8 lozinke

poruka: 10
|
čitano: 5.748
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozz ljudi :)

zanima me kako natjerati IE8 da mi zapamti lozinku i username na facebook stranici ? Pojavi se poruka "remember password" i kliknem na zapamti i opet ne zapamti.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Internet Explorer 8 lozinke

chk box u opcijama,  delete hstory  .. i auto complete? Također s tweakom, kod gašenja OSa, moguće i postavke antivirusa itd.. ugl. sve koje mogu imati veze s održavanjem i securityjem..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

chk box u opcijama,  delete hstory  .. i auto complete? Također s tweakom, kod gašenja OSa, moguće i postavke antivirusa itd.. ugl. sve koje mogu imati veze s održavanjem i securityjem..

složeno je sve da zapamti povijest, passworde i te stvari...stvarno ne kužim...

16 godina
neaktivan
koja je stranica u pitanju?
hmda
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

Pozz ljudi :)

zanima me kako natjerati IE8 da mi zapamti lozinku i username na facebook stranici ? Pojavi se poruka "remember password" i kliknem na zapamti i opet ne zapamti.

↑↑↑↑

Slash 666 kaže...
koja je stranica u pitanju?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
16 godina
neaktivan

Imao sam sličan problem i riješio ga instalacijom programa RoboForm Free verzije koja ima određena ograničenja, a ona bi bila mislim maximalno pamćenje 10 ili manje passworda. O ovom password manageru možeš više pročitati ovdje ili preuzeti verziju ovdje.     

17 godina
neaktivan
bero 43 kaže...

Imao sam sličan problem i riješio ga instalacijom programa RoboForm Free verzije koja ima određena ograničenja, a ona bi bila mislim maximalno pamćenje 10 ili manje passworda. O ovom password manageru možeš više pročitati ovdje ili preuzeti verziju ovdje.     

too...hvala majstore ;)

17 godina
neaktivan

drugi dan, drugi problem...hehe, no sad je stvar u tome da sam instalirao Bing toolbar i piše da je instaliran i prikazan je pod Manage add-ons, ali ga nema tj. nije integriran u sučelje ?! To mi se dogodilo i s IE7 Pro i još nekim dodacima...please help :L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
najbolje bi ti bilo da prjeđeš na alternativu, tipa FF, opera, itd.
hmda
15 godina
protjeran

Firefox bi bio za njega najbolja opcija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice