Pozdrav, napravio sam bootabilan usb po koracima s ovog foruma, problem mi je kad udem u bios nigdje ne pise u boot options taj moj usb, barem ne pod normalnim nazivom, napravio sam dosta puta instalaciju preko usba no evo prvi put da mi se javlja ovakav problem, micao sam na boot options 1 nekakav slimtype misleci da je to usb, i potom se cak polrenila instalacija eindowsa, no onda se dogodio novi problem, krenuo sam u instalaciju windowsa i kada je doslo da na koji drive da instaliram , uopce se ne pokazuje nikakva opcija, refresh i nista, to mi se prvi put dogada. Pokusao sam opet no eto nakon tog jedinog puta kada mi je uopce startala instalacija; ne mogu nikako opet doci do toga da pokrene instalaciju jer sam resetirao bios postavke da se mozda pokaze hard drive kod instalacije no onda nikako nisam mogao bootati sa usba, restartao sam laptop 20 puta i pokusao pokrenuti instalaciju i nikako osim tog jednog puta kad se javio taj drugi problem. Molim vas ako imate neko rjesenje pomagaaajte.
hvaalaaa