Probaj na podrška za hrvatsku za asus, a onaj Jmicron je sata controle
Instalacija windows xp problem
- poruka: 44
- |
- čitano: 10.351
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Novi bios cu stavit pa cu probat!
Opet nema pomoći, i rame sam zamjenio i opet ništa...izludit ću, kako WIN 7 hoće a XP neće..nevjerovatno..
moze li neko da mi pomogne kad pokrenem pc pojavi mi se ovo crno a kad ubacim cd i pokrenem setup pojavi mi se ovo plavo do cd-a nije jer imam 2 ako neko moze da mi pomogne. hvala
Prva slika govori da je datoteka oštećena ili je neispravna, a drugo kod instalacije ne uspjeva instalirati to je znak da hard disk nešto nije u redu.
Skini hirens cd boot i u alati za hard disk i moraš skenirati jel ima errore ako ima znak da će disk otić u vječna lovišta.
znaci sahranjo sam ga heh ionako je mali 20 gb..
znaci sahranjo sam ga heh ionako je mali 20 gb..
Ako si skinio hirens cd boot tada ubaci CD/DVD i snimi ga, nako što završiš, izvadi ga i stavi drugi računalo koje ima problema sa hardom i pokreni ga hirens i nađi za test hard diska i neka skenira. I javi za rezultate.
Probaj napraviti particije kako se trebaju napraviti i onda počni sa instalacijom. Tebi je problem do particija, možda si imao noviji OS pa sad ideš stavljati stariji.
Jesi imao Linux prije nego što ideš stavljati XP? Do toga ti je.
na tom hardu vec ima xp instaliran i kad hocu da otvorim setup za xp pojavi mi se taj gore error koji sam vec stavio gore na plavoj slici
skeniro sam i disk je u extra stanju znaaci sve zelene kockice...
sada je uredu mnogo ti hvala za cd nello.