Igra EVE ruši mi Windowse?

poruka: 5
|
čitano: 840
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
EVE problem
EVE Online

Imam problem, uzeo sam trial acc da malo vidim kak to ide i moram priznati da mi se jako svida ali... Tri dana sam igrao normalno a danas mi je igra pocela crash at ali ne samo samu sebe vec i cijeli komp... Nekad nakon par minuta a nekad odmah jednostavno mi izbaci Blue Screen of death i restarta cijeli komp.... Probao par igri jer mislio da osla grafulja ali sve normalno radi osim eve.... Sta da radim?

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: EVE problem

Izbrisi cache, folder EVE u my documents.

Think locally, act globally...
17 godina

Cache je documments and settings, user, tvoj username, applications, ccp itd.

Danas kada postajem pionir ...
17 godina
EVE problem

Sto cijeli cache, folder ili to sto je u njemu? Unutra je moja slikica itd...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma dosta dinamicnog sadrzaja je u cache. Nekat se cache uz*ebe pa se mora izbrisati.

Inache kakvo ti je hladjenje, EVE je veoma intenzivna igra sto se tiche cpua, jos ako koristis onaj premium klijent, opterecuje i graficku. Ugrije se, i eto ti BSOD.

Pogledaj u EVE postavkama, pod graphics options, imas interval opciju. Pogledaj da ti je pod default, jer onda zakljucas FPS na frekvenciju ekrana, tako da ti je sistem manje opterecen. Ja sam to uradio, buka ventilatora mi je isla na zivce, a nema potrebe da klijent pravi 300 fps.

Danas kada postajem pionir ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice