IE 7 spor?

poruka: 19
|
čitano: 1.985
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
IE 7 spor?

kada god kliknem nešto na netu tj.neki link ie mi uvijek šteka čak i kada pomičem kotačič.

U firefoxu nije takva stvar .

jer stvar u meni ili IE 7 ?

TAJ SE BROWSER VUĆE KO..... (hmm neznam sada niti jedan prinjer) Smijeh

viva la vida

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE 7 spor?

Zašto koristiš IE 7 ako imaš mozzilu. Ja ga koristim samo zato što sam navikao inače bih odmah na mozzilu. 

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: IE 7 spor?
sviđa mi se designe IE pa ono....
viva la vida
17 godina
neaktivan
IE 7 spor?

I nije stvar u tebi već u IE 7. Pogotovo ako ti je uključen phishing filter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malo je brže ali opet spor.
viva la vida
17 godina
neaktivan
IE 7 spor?

Nešto ti nije u redu podešeno ili imaš problema s antivirusom jer to nije uobičajeno ponašanje. U pravilu je IE7 brži browser od Firefoxa.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nešto ti nije u redu podešeno ili imaš problema s antivirusom jer to nije uobičajeno ponašanje. U pravilu je IE7 brži browser od Firefoxa.

Po pravilu možda, ali je u stvarnom svijetu situacija drukčija. Čitao sam nešto i vidi sam da svi govore kako je IE7 brži, ali neznam na osnovi čega. Možda jedino što se pokreće brže od Mozzile v3.0.
17 godina
neaktivan

IE7 je u banani vec neko vrijeme i nije istina da je on u pravilu brži,bar se ja ne slažem,zbog njegove "sporosti" i pun kufer zastajkivanja sam bio prisiljen na Mozillu
prijeći a na IE7 tko zna kad ću se vratiti jer sve gori i gori je browser a drugi su sve bolji i bolji!!!Napominjem da koristim i XP i Vistu (nekoliko verzija),i nisam zadovoljan s IE7.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
IE 7 spor?

Meni također IE7 zastajkuje i nije mi se dalo kopat po postavkama, nego sam samo instalirala Firefox i super mi je.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam osobno proveo nekoliko sati u razgovoru s podrškom i Microsoft.hr ali i oni su se morali složiti sa mnom oko toga da IE7 ime nedostatke gdje ih Firefox nema
i sve je bolji u odnosu na njega.Istina isključivanjem startup programa i deinstalacija antivirusnih programa (provjereno) .....poboljšava rad IE7 ali komu treba takav browswer koji ne radi s drugim softwerom??Sad bi se svi trebali prilagoditi IE7 a ne obrnuto?E pa mislim da je "odzvonilo " IE-općenito.

v_maxcpp
17 godina
ćuo sam da je tako spor ist kao i wmp jer se podiže s više lokacija tj. odvojeno jer je program izrezan na komadiće (tako govorećI)
viva la vida
17 godina
IE 7 spor?

Treba razlikovati IE na XP-u i na Visti. Iako isto izgledaju i imaju isti naziv radi se različitim programima. Ista stvar je i s Windows Media Playerom 11 za XP i za Vistu.

Osim toga na 64 bitnoj Visti dolaze i 64 i 32 bitne verzije ovih programa. Microsoft ih je stavio zato što u slučaju WMP još neki codeci ne rade na 64 bitnom WMP, a u slučaju IE ne rade neki dodaci (npr. Flash Player koji bi uskoro trebao izaći i za 64 bitnu verziju).

Inače većinu vremena koristim Operu.

Moj subjektivni dojam je da je 64 bitni IE 7 za Vistu skoro jednako brz kao i Opera i Firefox. Razlika između IE i Opere je što Opera prikazuje dijelove stranice kako se koji učita, dok IE prikaže stranicu tek kad se cijela učita, zbog čega se stječe dojam da je sporiji.

Najjednostavnije rješenje ako ti je IE spor je da koristiš onaj program koji ti se čini bržim ili boljim. Barem u pogledu internetskih preglednika postoji dobar izbor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
sviđa mi se designe IE pa ono....
 Skini skin za Firefox koji izgleda kao da je IE 7.Ja koristim Netscape Navigator koji je stvarno brz na Winzima XP s tim skinom.
Inače dodatke i skinove za Firefox možeš koristiti i na Netscape-u.
netscape netscape
nečitak
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 10:23 (lzgr).
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...

Ja sam osobno proveo nekoliko sati u razgovoru s podrškom i Microsoft.hr ali i oni su se morali složiti sa mnom oko toga da IE7 ime nedostatke gdje ih Firefox nema
i sve je bolji u odnosu na njega.Istina isključivanjem startup programa i deinstalacija antivirusnih programa (provjereno) .....poboljšava rad IE7 ali komu treba takav browswer koji ne radi s drugim softwerom??Sad bi se svi trebali prilagoditi IE7 a ne obrnuto?E pa mislim da je "odzvonilo " IE-općenito.

Ti si proveo nekoliko sati u razgovoru s podrškom MS-a oko toga jel' IE ima il' nema nedostatke u odnosu na Firefox? - Daj ne budi komičan.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
IE 7 spor?

IE7 je onak, ljepuškast ali nekako mi je FF 'ispeglaniji' i draži, no istina je da se IE7 pokreće brže kod inicijalnog pokretanja (dok još nije otvoren niti jedna web stranica u taskbaru).

LOL M$ support tim priznao kako ih FF pere WTF?      kaj si ti popio sinko?  Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@nexeem
Točnije sat i pol,ako želiš na pp ti pošaljem i ime operatera s kojim sam i razgovarao,naravno svi oni brane IE7,a prije nego nekog nazoveš komičnim -traži dokaze,bar na pp,jer niti mi je u interesu neke djelatnike koji si daju truda iz MS podrške iznositi na net. A nekolioko sati sam naveo jer smo još u kontaktu jer ih zanima kad deinstaliram neke programe ,kako radi IE7,ali vjerojatno sam "komičan" jer želim probleme s IE7 (koje ja imam a ne drugi) riješiti s onima koji znaju pomoći .

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 12:48 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan

Pa kažem jer mi se čini da je to nemoguće. Nisu baš voljni za čavrljanje, a kamoli da spomenu Firefox.

U svakom slučaju, radim na webu posljednje vrijeme i jedina zamjerka na IE koju imam je renderer koji na iritantan način kuži neke stvari.

Po brzini, Safari je najbrži, pa IE, pa Firefox.

Možda za 7-icu krivo govorim jer dugo već koristim IE8 ( s emulacijom za 7), ali tako je.

Usporenja koja se dešavaju, nemaju se zašto dešavati zbog samog browsera osim zbog spomenutog phising filtera koji se jednostavno isključi jer ponekad provjere zapnu.

17 godina
Evo baš sam si sad skinuo IE 8 mogu reći da je ćak brži nego IE 7.
IE 7 mi se vukao kao krepana mačka a ovaj je brži od svjetlosti. :)
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
IE 7 spor?

ma i meni se ie7 vuko ko... ali zato IE8 rastura, ako ti neka stranica ne radi imaš compatibility gumb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice