How to kill proccess ?

poruka: 6
|
čitano: 1.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
How to kill proccess ?

Naime pokrenuo sam jednu instalaciju i odjednom je stala..i sad non-stop staji..krenem dole desni i close nista...task manager i end process opet nista...na istom odem go to process i onda kill i opet nista..samo restart pomaze...

Imal neki drugi nacin za takve stvari ?

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
How to kill proccess ?

Ima-restart button.

http://i49.tinypic.com/2lc07xs.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: How to kill proccess ?
VirtUoso kaže...

Ima-restart button.

Zar ne vidis da sam napisao da ima restart al me interesuje imal neki drugi program il preko samog OS-a da se to moze prekinuti..

16 godina
neaktivan
Killaj proces tree
hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Killaj proces tree

Ne pali ni to..Šutim

17 godina
RimSo kaže...

Naime pokrenuo sam jednu instalaciju i odjednom je stala..i sad non-stop staji..krenem dole desni i close nista...task manager i end process opet nista...na istom odem go to process i onda kill i opet nista..samo restart pomaze...

Imal neki drugi nacin za takve stvari ?

Koju instalaciju kojeg programa, jel neki programi se ne daju ugasit nasilno ( Comodo Firewall, Outpost, A-Squared Anti-Malware, Drivesentry). Vecinom su takvi zastitni programi i firewall-ovi pa se ne daju nikako ugasit nasilno kad se obavi jedan dio instalacije ili dok rade na taj se nacin stite od gamadi koja ih pokusava ugasit. Tu onda samo Restart pomaze nista drugo tj u situaciji ak se takav program iz nekog razloga zablokira ili zasteka ne mozes si pomoc uopce.Nevinašce

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice