Hotmail password

poruka: 10
|
čitano: 5.524
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hotmail massword HELP!
pitanje

imam jedan stari email na hotmailu , ugl , malo je stariji email , i nisam ga neko vrijeme koristio , i sad mi treba HITNO! , ali sam zaboravio pw , i nikako se sjetit , isao sam na forgot pw , i sad imam opcije : Use my location information and secret answer to verify my identity - to nisam nista postavljo za ogovore , i druga opcija Send password reset instructions to me in e-mail , sta da radim , a trebam taj email pod HITNO !

EPLO

0 0 hvala 0
17 godina
Hotmail password

Ako imaš drugi mail, dali si možda tog stavio kao alternativni gdje će ti slati passworde kao u ovom slučaju! Ako ne, neznam s onim pitanjem kako ide ako niš ne staviš!

Stvarno neznam šta napravit! Ako si u mogućnosti napravi novi!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 0:51 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hotmail password
autorov komentar

prije tog emaila nisam imo nijedan email , tako d nisam stavio alternativni , ma dabe da napravim novi , kad ovaj trebam , pod hitno to .

EPLO
17 godina
neaktivan
Hotmail password

Ne kaže se bezveze da pametni pišu a blesavi pamte, i to upravo zbog ovakvih situacija....!! U tvojoj situaciji mislim da ti je jedino riješenje sjetit se pass-a, ne vidim drugi izlaz, tajno pitanje nemaš a nisi niti stavio alternativnu e-mail adresu, tak da... jedino kad bi poslao pismo supportu ali sumnjam da bi dobio odgovor, ali vrijedi probati ak ti je tak važno...!

// CORE i7 920 // GIGABYTE EX58-UD5 // ASUS 3870 // 3x1 CRUCIAL 1333 // CORSAIR 550w // COSMOS S //
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slažem se, ali vrlo je malo vjerojatno da ces dobiti odg... drugi put pisi sig pitanje

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 14:13 (jojo1909).
16 godina
neaktivan
Hotmail password

postoji ti program koji se zove MSN password... ja imam demo, probaj tražit po netu možda di nađeš full...mislim da on može iskopat stari pass

Intel Celeron 2.40 Ghz, 768 mb DDR,Evga GeForce FX 5200 128MB,40gb HDD
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 16:22 (pc ovisnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...

postoji ti program koji se zove MSN password... ja imam demo, probaj tražit po netu možda di nađeš full...mislim da on može iskopat stari pass

Nikako nemojte traziti dodatne programe da bi ste doznali pass. na hotmail,yahoo,google... nikada ih necete saznati tim putem ali saznat ce te da ste dobili gadnog virusa u PC koji salje  vase passworde dalje.

Bez znanja tajnog pitanja na ovim accountima nikako nije moguce doznati pass. Osim ako pass nije   0000 (cetiri nule) ili neka glupost od passworda.

Mozes si pokusavati do mile volje,probaj pogadati sta si "pisao" nekad. 
(: @ http://www.youtube.com/watch?v=RCKLYCi2UJk
13 godina
neaktivan
Hotmail password

moze li mi ko reci kako da vratim svoj mail, pass mi nece nikako da prijvati, a onu opciju da mi neki kod posalje na drugi mail sam vec probala i ne ide. hitno mi je potreban

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hotmail password
azrica kaže...

moze li mi ko reci kako da vratim svoj mail, pass mi nece nikako da prijvati, a onu opciju da mi neki kod posalje na drugi mail sam vec probala i ne ide. hitno mi je potreban

Jedino da zoveš support ili se prijaviš na neku stranicu s ethical hackerima(pogrešan i sleng izraz prikladnije cracker).Ima tih par "dobrih" white i gray hatova koji znaju ljudima vraćati passworde iako je i to longshot.Najčešće su to firme ljudi koji se oglase kada ti postaviš zahtjev na freelancer,craigs list i takve stvari i naravno traže i kompenzaciju za svoj trud.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
10 godina
neaktivan
Hotmail password

Pozdrav! Ovako imam jedan problem što se tiče hotamil passworda, naime sestrični je blokiran Fb profil i nikako ne može uči u njega nešto ju traži da promjeni ime i da pošalje svoj ID. Pokušala je otići na svoj hotmail račun u nadi da će joj tamo doći mail s objašnjenjem iz kog razloga joj je profil blokiran, ali tu nastaje problem jer ona ne zna svoj password niti korisničko ime. Pokušala je na sve moguće načine ući u mail ali 0 bodova jer to sa nekih drugih blogova i youtubea ne pomaže ona i dalje ne može ući na svoj mail ni fb profil. Ako je netko imao sličnih iskustva ili može pomoći da uđemo u mail bila bih mu jako zahvalna.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice