[HITNO] Virus ili što?

poruka: 33
|
čitano: 2.944
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: [HITNO] Virus ili što?
GigaGirl kaže...

Nijedan antivirus nije savršen ukoliko nije upotpunjen sa malo zdravog razuma. Namigiva Avira je definitivno jedan od boljih AV-a i ne vidim razloga zašto ju ne koristiti.

kod fake av-a ne pomaže puno zdravi razum,samo brza i odlučna reakcija..odnosno prepoznavanje istog(a svi su fake osim tvoje instalirane zaštite) i nasilno izlaženje sa stranice..
malo adrenalina i komp ostaje čist..

15 godina
protjeran
kingmedo kaže...
ZDS kaže...

Mene Internet explorer zeza na sličan način ćim ga otovrim on se zatvori i želi nekaj skinut na komp neke fajlove neam pojma usnimio sam mozzilu koja radi normalno, a explorer je u banani.

Može biti do malwarea. Pogledaj moj post gore. Isti programi. SAS i MBAM. S tim skeniraj računalo.

Za ubuduće WOT na browser i Avira kao antivirus.

Od svega ovog nemam SAS i koristim Avast meni se čini da je dobar imam free verziju, a WOT mi Mozzila ne prepoznaje, a problemi sa Internet explorerom su nastali nakon što sam koristio Glary Utilities.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
16 godina
odjavljen
brixy kaže...
BlackMoon kaže...

Da,Avira s kišobranom je toliko moćna da će spriječiti svu gamad. Slično kao kod mog kolege,ima Aviru i uspio je pokupit fake antivirus. Sreća što postoji MBAM...Namigiva

Niti jedan av nije svemoćan,  ali avira je jedan od boljih, usto može se dobiti i legalno besplatna.

Opće pravilo je da danas nije dovoljan samo av.

MBAM je zakon ali vidio sam i da iza njega avira nešto pronađe.

@ kingmedo:još bih dodao seneku(ups... evo ga!) malo sam igrao pokerNamigiva

A k vragu, nikog vas nije bilo i otiđem, kad onda taman vi dođete. Sry kolegeSramim se

A seneka se tu, jel, podrazumjeva. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 13:10 (kingmedo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice