Extractao sam file koji je bio podijelejen na više dvd-ova na desktop. Uslijed extractanja comp se crasho i sad imam 12 gb zauzetih na disku kojih nemrem nać i pobrisat.
Kaj da radim?
Extractao sam file koji je bio podijelejen na više dvd-ova na desktop. Uslijed extractanja comp se crasho i sad imam 12 gb zauzetih na disku kojih nemrem nać i pobrisat.
Kaj da radim?
Našao sam. WinRar to prvo extracta u neki svoj folder C:\Users\Bruno\AppData\Local\Temp\... a tek zatim na desktop.
Najbolje otić na My Computer > Search PC i upisat ime faila.
Našao sam. WinRar to prvo extracta u neki svoj folder C:\Users\Bruno\AppData\Local\Temp\... a tek zatim na desktop.
Najbolje otić na My Computer > Search PC i upisat ime faila.
-svi (normalni) programi koriste temp.. u adr.bar win.explorera upišeš %temp% (+enter) i tamo si.
-btw, imaš opciju kod svih 'pametnih' kompresora 'don't use temp for ...' uključi ju, štedi vrijeme jer izbjegava nepotreban move na kraju posla (pogotovo ako je između različitih diskova).
desni klik na komprimirani (zipani) fajl pa odaberi extract here ili extract files... pa ti nece najprije extractat u temp folder. winrar extracta u temp folder jedino ako otvoris zipan fajl pa drag&dropas file koji zelis extractat na npr desktop